Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe PM :)
Wątek: Grudniowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 10:33   #225
kuli1986
Raczkowanie

Dot.: Grudniowe PM :)

Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość
Jak dziewczyny stoicie z przygotowaniami? My jesteśmy w lesie, bo się TŻ nie może wychorować.....a do kościoła trzeba pomykać 1 h pociągiem, a my samochodu nie mamy. Jeszcze specjalnie się muszę prosić w pracy, żeby mnie wcześniej wypuścili.
Jeszcze mnie wszyscy pytają czy już mamy wszystko dopięte na ostatni guzik i tylko mnie to wkur..... no bo co? Sama sobie protokół spiszę?
Chyba pojadę tam w poniedziałek sama i pogadam z tym księdzem, bo już nie wiem co mam robić
Już dawno mnie tutaj nie było

Zaproszenia mamy prawie rozdane, zostały tylko 3 do rozdania.

Tak samo wszyscy do okoła się pytają czy pozałatwiane a tu jeszcze pare rzeczy typu garnitur w przyszłym tygodniu ide zaklepać strojenie kościołą plus wystrój sali, musimy zrobić liste alkoholi na drink bar samoobsługowy, czy która z Was ma taki i liste alkoholi, drinków?

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
U mnie wszystko stoi, nie mamy garnituru dla chłopa, nic nie załatwione z Kościołem, oprócz klepnięcia daty i godziny...nawet rozdawanie zaproszeń stanęło

Słuchajcie, jesteśmy beznadziejne, żadne z nas Bridezille
Spoko nie jest tak źle, wystarczy się spiąć i będzie załatwione

Cytat:
Napisane przez Chnatalia Pokaż wiadomość
Po cywilnym jest 1 - tak nam ksiądz tłumaczył

Dekoratorka bardzo pozytywnie dekoracja kościoła wyjdzie tylko 200zł (bez kwiatów, świąteczna) + 100zł mój bukiet i 120zł 4 bukieciki dla druhen i świadkowej więc bardzo tanio
To naprawdę bardzo tanio a jakiś wystrój przy ławkach będzie?

Dziewczyny a co swoim TŻ wybieracie pod garnitur kamizelkę czy sam krawat lub muszkę? Będą w samych garniturach czy jakieś okrycie wierzchnie?
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując