Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez matallewar
Nie cierpię tż 
Wstaliśmy o 9, a na 10 do USC miał jechać. No i do mnie pretensja, że go nie obudziłam  Do tego pognałam rano na badanie krwi, ten z pretensją, że jak to idę, że on chce prysznic wziąć  No tak, a ja potem z dwójką dzieci bym na pobranie krwi jechała
A do tego wczoraj zjadł całe pieczywo i siedzę głodna i myślę, co zjeść, bo już się wszystkiego boję, a kręci mi się w głowie
A poza tym to się witam z bólem głowy, małą marudą nocną (tak, tak, znów brzuszek i znów nie spała  ) i Edim nieszczęśliwym, bo w tym tygodniu widział tatę raz 
|
Oj grabi sobie, weź go pRzełóż przez kolano i kilka klapsòw mu sprzedaj!!!a poważnie to przemow mu do rozumu
Cytat:
Napisane przez tassia
a w jaki sposob sie przekonala t. o tym?
jak to nie miesci sie w spacerowce? moze w gondoli? przeciez spacerowka jest do 3 roku zycia
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------
nie pocieszasz mnie  bez sensu z ta sesja, moze znajde innego fotografa chociaz tego mialam w gratisie
ja mlodego klade o 21 i spi do 2 30 
|
No właśnie, chyba o gondole chodziło, bo moja Ada spokojnie jeszcze weszlaby do spacerówki
Cytat:
Napisane przez teacherka
Hehehe czyli zgodnie mówicie, że paracetamol... Myslałam, że może jakiś żel do posmarowania.
Rusałko, ja byłam o 7.05 i wzięlam pierwsze egzemplarze z półki  Tż mnie podwiózł w drodze do pracy. Byłam w szoku, ilu emerytów robi o tej porze zakupy... PO CO"???? Pierwszy raz byłam tak wcześnie 
|
A Ty po co tak wcześnie? oni też spać nie mogą
Witam się po cudownej nocy, cała przespalam i nie mogłam się obudzić poziom wód u mnie ok, na poziomie 6-7 ale macica cały czas się spina, polozna pytała czy coś czuje,bo na ktg cały czas coś wychodzi, ale nic mnie nie boli.mówi, że macica ma podwyższoną czynność skurczowa,podanym chyba szop idzie,zabarwieniu był, ale nie wiem czy to nie po badaniu poniedziałkowym,bo podkreśliłem sporo dosc.jutro idę do domu jeśli nic się nie zacznie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez agravka
Czas edycji: 2013-10-03 o 09:48
|