Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 09:48   #805
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a w jaki sposob sie przekonala t. o tym?
jak to nie miesci sie w spacerowce? moze w gondoli? przeciez spacerowka jest do 3 roku zycia[COLOR="Silver"]
teraz do niej żadna nie dzwoni, jak dzwonią to raz w miesiącu, a TŻ zawsze stara się co tydzień odezwać.

Potrafię rozróżnić spacerówkę od gondoli. Mają wózek 3 w 1, w gondoli już jej nie wozi, bo mała się podnosi, więc wozi ją w tej spacerówce z wózka 3w1 i ona jak w niej leży to nogi jej wystają, a spacerówka wcale mała nie jest.
Te do 3 rz to raczej parasolki.
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Tutaj bardziej chodzi o to, że taki 5-tygodniowy maluszek już nie usiedzi w miejscu jak mniejsze. No i ogólnie ciężej zrobić takiemu sesje.[COLOR="Silver"]
własnie sobie wyobraziłam jak 5 tygodniowy niemowlak ucieka z sesji

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Myślisz, że mi się chce?
Ale niestety to ślub ukochanego kuzynka ... i co by powiedzieli bla bla. Szkoda mi nawet tej kasy co do koperty pójdzie, wiem, zła kobieta ze mnie, ale go tak nie lubię
hmmm zawsze możesz symulować poród i nie iść.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora