2013-10-03, 09:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
Napisane przez springtime
Dziękuję za ciepłe przyjęcie
Teraz mobilizacja i do salonów
A co do nas. Jesteśmy ze sobą już z 10 lat chyba, więc nadszedł w końcu czas na zmianę  Jesteśmy z okolic Krosna. Dopiero nadrabiam czytanie was, więc nie wiem czy jest tutaj ktoś z okolic.
Sale już mamy, tak samo zespół, kościół, fotografa. Jestem w trakcie wyboru dekoratora sali i zastanawiam się na barmanem (bez pokazu). Wczoraj dostałam ofertę barmanów z Krosna. 800 zł za jednego barmana bez alko i soków (szkło, sprzęt i 8 godzin pracy). 1700 zł z alko, sokami, owocami duperelami i 2 barmanów, czas nieograniczony. Powiem szczerze, że nie spodziewałam się takich cen. A może po prostu się nie znam. To pierwsza oferta. Jak jest u was?
|
Ja też będę ruszać na salony Najpierw biorę na cel Warszawę 
Co do Barmanów: nasz Barman powyżej 200 os. bierze ze sobą pomoc w osobie drugiego barmana. Tego koszt 900 zł (miał być 1000, ale jest z polecenia, więc trochę zszedł z ceny) Zaproponował nam bardzo fajna opcję: suchy lód - podobno robi wrażenie. Tego koszt to 100 zł. Alkohole mamy kupić we własnym zakresie wg przesłanej listy. Wiem, że alkohol będzie nas kosztował pewnie z ok. 1700 zł
|
|
|