Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cześć!
Tyle pieknych kudełków mnie urzeka tutaj, tylko potem moje wieksze dostają że nie chcą przyspieszyc wzrostu
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Dokładnie. Muszą podrosnąć. Jak moje były krótkie to plunking w ogóle nie działał  miałam bajzel na głowie i nie wiadomo co jeszcze. Teraz krzywdy nie robi, ale ochów i achów też nie ma
|
Coś tam robi, ale z dłuższymi robił wiecej
Cytat:
Napisane przez pastelowo
Scrabble! widziałaś mojego boba? ;> chodzę na ogół w falowanych, teraz trochę suszyłam na szczotce, ale właśnie siedzę w plunkingu  falowany bob jest fajny, jest w nim życie i energia, a proste są takie... smutne. i nudne. i w ogóle nie ma sensu, faluj~ 
|
Zgadzam się!
Piszemy petycję? Scrabble faluj! Scrabble faluj! 
Cytat:
Napisane przez Rybiorek
Ja mam boba home made wiec nie wychodzi mi tyl krotszy, staram sie ale ciezko samemu, teraz (30tego wrzesnia) podcielam (juz mialam za ramiona ale jednak wole krotsze wlosy) na sucho, potem umylam i jak wyschly to wyszlo jak 'prosto' podcielam wczoraj troche wyrownalam ale w sumie na falowanych/kreconych wlosach to obleci (nie wiem jak fryzjerzy tna na sucho powiem szczerze, moje wlosy za kazdym razem ukladaja sie inaczej, co bylo skrecone po nastepnym myciu jest rozciagniete i vice versa)
-
|
Ty to masz piękne locze, że o kolorze juz nie wspomnę...
i przepraszam, ale ja widzę różnice miedzy falą a lokiem, niestety widzę... 
Rybiorku - moja kota wybitnie z barfnej diety zadowolona, ona bardzo za miechem jest. jeszcze raz dzieki zeby OT nie robić, bo chętnie pogadałbym więcej
Cytat:
Napisane przez Rybiorek
z tym ze odgazuj je najpierw, otworz je i pozwol dwutlenkowi wyleciec, po 12 godzinach mozna stosowac jako plukanke
jak komus zapach mocno przeszkadza to mozna najpierw wylac piwo na wlosy i po 3 minutach zrobic jeszcze krotkie plukanie chlodna woda
|
A potem mozna co nieco podać doustnie i patrzec jaki to wywrze wpływ na skręt:brzydal:
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
A może nie będą tak mocno wypadać?  bo to chyba nie jest reguła?
|
Nie, na szczęście nie
Cytat:
Napisane przez Eloe77
 Psychicznie się na to przygotowałam, bo w tym czasie włosy niemal nie wypadają. Gdybym miała cały czas takie wypadanie... ech  Kilka włosów w odpływie... Później spada poziom hormonów i lecą  To samo było na początku - zaczeły bardziej wypadać, tarczyca się buntowała. Dopiero gdy się uregulowała, wypadanie się uspokoiło.
Jestem podatna na wpływy hormonów na włosy, więc raczej się spodziewam  Cóż...
|
Elołku - gratuluję na poczatek
Nie martw sie na zapas, moze nei bedzie tak źle, moze jeśli będzie to krótko. A poza tym tak jak Ania napisała - poradzisz sobie z tym szybko, gdyby coś.
Ciesz sie teraz czasem kiedy włosy takie pięęęęękne 
Kiedy masz TP?
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Na pewno jest gdzieś stacjonarnie  ja znalazłam niepozorny sklepik, w którym są różne rodzaje Lady Spa, maski, odżywki i inne cuda. Tigi, Joanny, etc. Sprawdź na allegro, może jakiś sprzedawca jest z Wrocławia i to blisko Ciebie? 
|
A czego szukamy?
U mnie bz. Dbam, rosną troche ale chciałabym szybciej.
Skręt nie urywa, nawet jak na mnie ale jakoś mi to ostatnio bimba... żeby tylko już odrosły.
No i odkryłam że mocne nawilżenie tez kudełki moje lubią. No to sie karmimy.
Marta - ten hegron rozcieńczony do płukania to czy odżywka ds?
Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2013-10-03 o 09:49
|