Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 10:49   #3973
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy planuję, ale nie wiem po prostu czy dam radę, tym bardziej, że dziś mi TŻ odebrał pewność w cycki i stwierdził, że może Daruś taki marudny bo głodny, a wieczorem jak chciałam odciągnąć coś laktatorem to poleciało jakieś 20 ml, mimo, że po naciśnięciu ręką leciało dalej i miałam wrażenie, że w piersi jest co nieco, ale już w siebie zwątpiłam i po prostu nie wiem jak nam wyjdzie z tym karmieniem.
Stąd moje pytanie.

Albo zastanawiam się np. czy można wprowadzać gluten przy pomocy tego
http://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/ka...cy_kaszki.html

Pierwsze 2 słoiczki są z kaszką manną, tylko cholera wie ile i dlatego nie wiem ile bym musiała podać.
Nie wiem po prostu co zrobić i jak, jeśli faktycznie okaże się, że cyckami się Daro nie najada, a gluten będę wprowadzała.
Stąd moja prośba o poradę.
pierwsze co sie robi, jak ma sie wrazenie, ze dziecko niedojedzone, a 4 miesiace skonczone, to rozszerzanie diety, a nie od razu przejscie na mm wprowadzcie obiadki, to za 2 tyg mlody juz calkiem niezla porcje bedzie wcinal, a ty dalej spokojnie bedziesz mogla karmic wtedy z tym glutenem tez nie bedzie stresu ani pospiechu... ale ja zaczne go wprowadzac, jak mlody juzobiadki bedzie wcinal ladnie. tez nie wiem, jak dlugo cyc pociagnie, dlatego chce w miare szybko, zeby te 2 miechy ekspozycji byly jeszcze przy cycu. a potem to cyc bedzie takim miedzyposilkowym i nocnym dodatkiem (albo nie bedzie wcale)
cloche jest offline Zgłoś do moderatora