|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez AgaPlast
Sam wręcać to na pewno sobie wkreciłam -czyt. mleko ryżowe  a dieta juz po mału spoko. Mam światło by za jakis czas jak mała już sie wyciszy to spróbowac włączyc na nowo do diety ryby i soje ale po mału bo ja żarłam tego na kg  wiec jest szansa ze nie zareaguje alergicznie. Równiedobrze to mogło ja uczulac nie tyle ryby co syf zawarty w rybie wedzonej-konserwanty i inne bo jadłam duuuużo wędzonych zamiast np. duszonych
A jak dzieciaka ci wysypuje wyje z bólu bo nie moze sie załatwic jest apatyczne i nie reaguje na nic to uwierz mi jestes gotowa zrezygnowac ze wszystkiego byleby tylko jej było lepiej.
A jak by jej sie nie polepszyło to miałam ja odstawic od piersi na 3 dni i karmic Bebilonem pepti i zobaczyc o co kaman. Ale jej sie polepszyło wiec spoko
No i jeszcze w piatek ja obejzy inny pediatra i w ogole stwierdzi czy to alergia była  bo przez tel, to sobie moze doradzac. i pozapisuje mi wszystkie potrzebne specyfiki A moja obecna p.dr. to ja musze nadrzewo spuscic bo nie nadaje sie doniczego
|
2x się zastanów jak ktoś będzie doradzał Ci odstawienie bo potem może (ale nie musi) być ciężko z powrotem bo dziecko może nie chcieć piersi, ja tak miałam
|