Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 10:09   #3982
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
DiewcYnyy mam dosc jak sie pierdo...li to sie pier...li po caloaci D. Ma kiepskie wyniki plytkinkrwi skocYly do 700 crp 12,6 ob. 28:banghead: czekam na lekarke az przyjdzie do prYchodni rycze juz mam dosc mam nadzieje ze to nic strasznegoo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

3mam mocno kciuki!!!!!
musi byc dobrze

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość

pamietam, jak u mojej sasiadki ujawnilo sie stwardnienie rozsiane... 21 lat miala wtedy. i wszystko poszlo mega szybko, przykuta do lozka. no i sie zastanawiali, skad to ma, bo w rodzinie nikt... i wtedy u jej mamy, ktora ja pielegnowala, tez sie zaczelo tylko ze lagodniej.
obie ubiegaly sie o to leczenie, matka dostala odp., ze jest za stara, a corka, ze jest za mloda.................... . kuuuur.wica mnie brala

szkoda słów ...

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Młody marudzi a na 12 jestesmy umówieni na spacer z kolezanka Wojtka Nelką mam nadzieje,ze W bedzie sie jakos normalnie zachowywał; )
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora