Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 10:16   #1720
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
z ziemi, koleżanko, z ziemi... oraz z surowego mięsa
Jak Twoje toxo wyglądało z Igusiem? Może chorowałas i o tym nie wiesz Raz się w życiu ponoć na to choruje
to chyba było do mnie a nie do vioris ja myślałam, że od zwierząt nie miałam nigdy takiego badania surowego mięsa nie jadam, a po krojeniu zawsze myję ręce.

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
a i pewnie zaraz dostanę opierdziel, ale dopadają mnie dziwne myśli, a ich powodem jest to, że nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz wrażliwych i bolących cycków i takich delikatnych bóli okresowych :conf used:
ciesz się, że nie masz, wiele kobiet może Ci pozazdrościć mnie bolą cycuchy i troszkę lędźwia. Ale ogólnie jest okej

Bratowa mnie zjechała, że nie mam znowu mdłości i zgagi bo ona co ciążę się mordowała cały okres.

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
oj bo człowiek już w paranoje wpada, wy już doświadczone mamusie to wiecie co i jak, a ja wczoraj wpadłam po pracy i jak zwykle to robie wzięłam się za sprzątanie, pranie i różne rzeczy no i nagle wieczorem zaczęło mnie coś tam ciągnąć , pobolewać i normalnie zmęczenie takie jakbym na koplni pracowała, dopiero jak poleżałam to ustało, normalnie sie przestraszyłam, że mi kropek ucieka
ja takie zmęczenie rodem z kopalni miałam w pierwszej ciąży, ale raczej nie martwiło mnie to, że coś jest nie tak sądziłam, że tak musi być i tyle, w końcu w ciąży jestem, organizm szaleje, dostosowuje się w środku wszystko

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ale ja pisałam to do meire...
tyś coś łyknęła dzisiaj chyba najpierw piszesz do vioris posta, który powinien być do mnie, a potem do marszalki posta który miał być do meire

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora