Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 11:03   #4870
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Czytam na wyrywki ostatnie strony, przepraszam

Paula trzymam kciuki bardzo bardzo mocno. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Newtrend Zosieńka na pewno też przybrała zdrowo.
nie chcę Cię stresować, ale jeszcze wszystko przed Tobą...ja do 3 miesiąca Alisy mówiłam, że nie sądziłam, że to takie proste. A potem się zaczęło...

gratuluję!

a ja znam taką sytuację, więc nie jesteś odludkiem ; miałam wyrywany ząb podczas karmienia, ze znieczuleniem miejscowym. potem miałam antybiotyk, bo ząb był problemowy. po powrocie Witusia mam zamiar iść do dentysty, bo niestety ta ciąża mnie wyssała. poprzednia nie zostawiła śladów.

Ta... u mnie przed megarozwarciem też się na godzinę wyciszyło, a potem zaczęło postępować w takim tempie, że Łukasz niemal nie zdążył. Bądź gotowa na wszystko.

Miałam gumowe laczki. Salowe nie dbały o higienę w łazience. Właziłam w nich pod prysznic a po położnictwie chodziłam w skarpetkach i klapkach.

Papierologia obowiązkowa załatwiona. Witek Łukasz S. zarejestrowany. Alisa wybrała mu drugie imię z kilku opcji i najbardziej podobało jej się połączenie z imieniem Taty.
Pobrałam też wnioski do becikowych i cudów. I będę na dniach myśleć. Wczoraj poległam.

Myślę, że dużo zależy od fotelika po prostu.

Miednica może się rozchodzić, ale to może jeszcze potrwać.

Wczoraj maluchowi przetaczali krew. Ma anemię. To normalne, bo na tym etapie ciąży nie ma jeszcze zapasów żelaza i przez to nie umie samodzielnie wyprodukować sobie krwi. Zresztą ja i tak miałam anemię, więc nawet nie miałby skąd. Po przetoczeniu zmiana pieluchy (zrobił mega fontannę poza pieluchę oczywiście) i pierś. I tak rąbał, jakby mu 3 dni nie dali. Jak donoszony noworodek . Sonda już jest praktycznie odstawiona. Je z butelki i z piersi . Dobił do wagi urodzeniowej i teraz powinno już pójść z górki. Czas kupować fotelik . Każdego dnia tęsknię za nim jeszcze bardziej.
Wspaniałe wieści!Już niedługo będziecie razem w domku
Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie moim zdaniem te kolory się zgrają

No boli boli, córa się rozpycha. Niestety lepiej nie będzie

Ja mam takie dni że chodzić nie mogę bo mnie tak krocze jakoś boli, kuje. Taki dziwny ból

Jeju już 12!!!! A ja dalej zakopana w papierach taty, wprowadzam dane do exela, a moje papiery poczekają chyba do popołudnia, ale będzie już wtedy mąż w domu a ja takie porządki lubię robić jak jestem sama
No właśnie, 12 a ja dalej w lesie ze wszystkim!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora