2013-10-03, 11:26
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. IX - TŻtówki i ex-TŻtówki
Cytat:
Napisane przez Jacqueline__
no tak  a Tobie zależy na tym ślubie? bo ja wiem że gdybym ja marzyła o ślubie kościelnym i bardzo tego chciała, a Tż powiedziałby mi że woli zbierać na nowy samochód to byłoby mi cholernie przykro.. inna sprawa gdybyśmy sami doszli do wniosku że lepiej będzie jak będziemy np. zbierać na dom, a ślub później 
|
Mi też byłoby przykro gdyby TŻ miał takie podejście do ślubu kościelnego 
Chociaż w sumie on nie jest jakoś bardzo wierzący więc też nie wiem czy ślub kościelny byłby dla niego taki ważny 
Ale np moja siostra i szwagier są po ślubie cywilnym, mieli zaplanowany kościelny ale go odwołali bo szwagier odziedziczył dom i woleli pieniądze zainwestować w ten dom, żeby już być na swoim 
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43104196] Ej wiecie co... Zadzwoniłam tam do tej pracy co wczoraj mówiłam, kazali wysłać dokumenty na maila, wysłałam i mam rozkminę..... JEŚLI jakimś CUDEM mnie wybiorą, to jak ja sobie kurna poradzę?! [/QUOTE]
Do tego sklepu? Poradzisz sobie, przecież na początku Cię przeszkolą, powiedzą co i jak 
Cytat:
Napisane przez justysiaa89
aska, Dysia, Jacq siostra właśnie dzwoniła, jest już po wizycie. lekarz nie zauważył drżenia rączek, może sporadyczne, zbadał wszystkie odruchy, ułożenie główki i według niego wszystko jest w porządku, poza tym gdyby drżenie utrzymywało się powyżej 3 miesiąca, wtedy można by podejrzewać jakąś chorobę, a tak to po prostu typowe dla noworodka, który ma nie do końca rozwinięty układ nerwowy. Mała bardzo ładnie przybiera na wadze, cała reszta jest w porządku. także skoro lekarz nic złego nie widział i nie skierował na dalsze badania, to chyba jest dobrze  dziękuję za troskę i ciepłe słowa  wiadomo, że trzeba ją nadal obserwować, ale wierzę, że jest zdrowa 
|

Cóż za wspaniała wiadomość
|
|
|