2013-10-03, 11:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
hej dziewczynki
jestem w 14tym tyg czyi drugi trymestr od wtorku a nadal mam mdlosci buuuu
co do 3D czy 4D w poprzedniej ciązy wogole nie mialam..kuzyn tz mial bo akurat tez wtedy byli w ciąży zaplacili 250 zl, wiec latali po rodzinie z filmikiem, powiem szczerze ja wtedy bylam w ciązy oni zachwyceni a ja z tz no patrzelismy na siebie jak na ufo, bo mi sie nie podoba..dla mnie to dziecko wygląda przepraszam ale no tak nieladnie. ja wiem ze to bajer i wogole, ale ja nie mialam, teraz tez nie zamirzam, szkoda kasy, za pol h 250 zł dzieki, ja mialam szczegolowe polowkowe na 2D wszystko pokazane, bylam spokojna, te 3D i 4D to wiadomo-dla kasy.ale to moja opinia, może jakbym miala duzo więcej środkow to bym się skusila
dziewczyny nie martwcie sie brakiem ruchow-to przeciez wczesnie jeszcze! i nie martwcie sie , ze raz sa a pozniej np za tydzien, bo na początku sa nieregularne
mi biust bardzo urosl ale ja mam z poprzedniej ciązy staniki więc nie jest źle.
co do polowkowego mi robil zwykly lekarz na wizycie, przypomnialam mu tylko ze wypada teraz polowa ciązy i zrobil szczegolowo.wtedy sie potwierdzila plec, bo wczesniej tak pi razy oko
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------
Cytat:
Napisane przez Ela87
Niby na NFZ są trzy usg. Mi się wydawało, że właśnie pierwsze w 12tym tyg. drugie to połówkowe i trzecie jeszcze jakieś  i to chyba nie musi być ten specjalny lekarz.
Na prenatalne jest potrzebny ten lekarz specjalny. Tak mi się wydawało, ale nie jestem pewna.
Właśnie wróciłam z netto i skoro nie mogę jeszcze obkupić dziecka, to obkupiłam fretki  kupiłam dwa kocyki i tunel  O mało nie wyszłam jeszcze z legowiskiem za 20zł. na szczęście się opamiętałam 
|
ty jestes dobra z tymi fretkami 
co do rzeczy takich ciązowych to ja jak juz kupuje używane na allegro , bo w lumpku cięzko dostac. nowych wg mnie sie nie oplaca, no chyba że sa promocje i okazje ..bo za ciuch na pare miesiecy za ponad 100 zl to sorry ale nie dam
|
|
|