Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 12:43   #876
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Wiem coś o tym

1

Dla niego to krzywda, bo chce się do przytulić do kogoś bliskiego a zostaje sam

Są jeszcze pielęgniarki środowiskowe, my mamy taką w przychodni. Sprawdza w jakich warunkach chowa się dziecko.

Susana który ten otulaczek kupiłaś? Z tej stronki http://www.otulacz.pl/ ? Na ile kg brałaś?

Chata wysprzątana, obiad prawie gotowy, maluch śpi a matka nadrabiała Owinęłam ciasno w kocyk i ładnie śpi Też chyba chcę otulaczek
Chyba jednak nie taka okropna krzywda skoro za moment się uspokoił. Uważam że nie powinno się przyzwyczajać dziecka do ciągłego noszenia na rękach, bujania, spania w łóżku rodziców, bo potem dopiero będzie cierpieć gdy się przyzwyczai i trzeba będzie je jakoś tego oduczyć. Takie jest moje zdanie. Możemy już zakończyć temat, podzieliłam się tylko informacją a widzę że wzbudziłam oburzenie ;]

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
no nie wiem ,nie chcę się niepotrzebnie nakręcać
wysłałam Męża do pracy , jakby co w ok 40 minut będzie z powrotem
obserwuje sytuacje,nic się nie dzieje
czop może odchodzić i kilka tygodni także w sumie słaby objaw
ale chciałabym już
Już niedługo

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora