|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X
Cytat:
Napisane przez kooala7
Koleżanka powiedziała mi o dyskusji na wizażu o użytkownikach twój-bobas i butiq_marsel , je nie jestem wizażystką ale postanowiłam się podzielić informacjami jakie posiadam , bo żal mi osób które tracą kasę na zakupach u nich.
Tak, ten allegrowicz sam sobie wystawia komentarze i nie chodzi tu o 10 czy 15 pozytywów ale o minimum 3000 pozytywów ! słownie trzy tysiące !!! a jest ich pewnie znacznie więcej !!! wejdziecie na allegrowicza alwarito ile wystawił komentarzy dla konta butiq_marsel i innych powiązanych kont
Historia tych kont jest tworzona fikcyjnie- znajomi wystawiają komentarze za fikcyjne transakcje a my się nabieramy.
Allegro o wszystkim wie ze są to fikcyjne komentarze ale nie usuwa ich jedynie co allegro zrobiło to zawiesiło konta dla tych którzy wystawiali te fikcyjne komentarze !!!! dlaczego ? bo w mojej ocenie allegro chce abyśmy nadal się nabierały i kupowały a oni będą kosić z tego prowizje ! tak właśnie działa fikcyjne bezpieczeństwo na allegro ! aby móc sobie wystawić po 3000 trefnych pozytywów i dalej nabierać ludzi !!
SYSTEM KOMENTARZY NA ALLEGRO TO JAKAŚ BUJDA !!!
Takich fikcyjnych kont jest kilkanaście które wystawiły tysiące pozytywnych komentarzy !!! butiq marsel i inne konta zbudowały swoje konta na fikcyjnych komentarzach zobaczcie konto butiqhubert od kogo ma pierwsze kilkadziesiąt komentarzy !!! to jest kpina na co allegro przyzwala !
Wymieniałyście konta które należą do tych osób, zakładają tyle kont aby w przypadku blokady któregoś z nich móc sprzedawać na innych !Przykładem jest konto sklepzodzieza – allegro w tej chwili je zablokowało.
Zobaczcie ile tam jest negatywów, od osób oszukanych albo dostają jakiś szmatki albo nic nie dostają !
Zobaczcie także konto butiqpandora ! co tam się wyprawia!
Ja już kiedyś kupowałam u nich i dostałam cos co nawet nie było podobne do bluzki z aukcji ! i nie dam już się nabrać !! cały czas dostają negatywy już mają ich ponad 600 ! a jak dodacie komentarze NEGATYWNE ze wszystkich ich kont będzie kilka tysięcy !!!
Nigdy więcej nie zaufam dla allegro ! skoro wie że tak działa ten sprzedawca a mimo to dalej pozwala abyśmy traciły pieniądze na odsyłaniu bubli i szarpaniu się o swoje pieniądze ! żenada ze strony allegro na takie cyrki.
Tak samo funkcjonuje powiązane konto twój-bobas !
|
Sama zamówiłam 11.09 ponad 10 rzeczy od twoj-bobas i do dnia dzisiejszego nie dostałam paczki. Całe szczęście zamówiłam za pobraniem. Cały czas byłam zbywana, że mają kłopoty z wysyłką itp. Wystawiłam negatywy, bo ile można czekać. Dziewczyny nic nie kupujcie u nich
Edytowane przez slonko8918
Czas edycji: 2013-10-03 o 13:53
|