Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo duży dylemat
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 13:11   #16
jestem w kropce
Przyczajenie

Dot.: Bardzo duży dylemat

Cytat:
Napisane przez busch Pokaż wiadomość
To wszystko zależy od Ciebie. Osoby transseksualne też są w związkach - zarówno te przed operacją narządów płciowych, jak i po operacji. Dobrze też moim zdaniem podsumował to ten chłopak: lesbijki też uprawiają seks, mając z tego dużo frajdy.

Myślę, że z decyzjami powinnaś wstrzymać się do spotykania się w realu. Po prostu nastaw się na miłe spędzanie czasu. Jeśli poczujesz chemię, to pewnie będziesz chciała przetestować te 40% - i może nawet całkiem Ci będzie coś takiego pasowało. Równie dobrze może się też okazać, że na żywo poprzez swoje problemy i depresję jest po prostu bardzo trudny w relacjach - i wtedy pewnie pozostanie wam normalna przyjacielska relacja
Chyba właśnie tak zrobię, spotkamy się bez nastawiania na nic, po prostu spotkanie ze znajomym i nic więcej, później okaże się jak się dogadujemy i czy ta chemia stąd przenie się również na realne spotkanie.

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Hermafrodyta ma gonady obu płci (czyli i jajniki, i jądra), osoba interseksualna ma gonady tylko jednej płci, ale może mieć narządy płciowe zewnętrzne obupłciowe. Taka to i różnica.

I serio: zrobisz jak zechcesz, ale ja bym dociekała konkretów. Czy może uprawiać klasyczny, pochwowy seks i co to znaczy te "40%".
Z tego co wiem to u niego są tylko zewnętrzne obupłciowe.

Dzisiaj z nim porozmawiam i spróbuję go podpytać jak to wygląda dokładniej.

O ile się do mnie odezwie, bo odkąd mi to powiedział milczy. Nie wiem, może czeka na mój ruch.

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że to samo .

Kobiece rysy i głos świadczą o braku testosteronu ...nie ma jąder ??
Na pewno brak testosteronu, bo mówił mi, że po badaniach zaczyna go przyjmować. Nie wiem czy ma jądra, naprawdę nie wiem...

Edytowane przez jestem w kropce
Czas edycji: 2013-10-03 o 13:13
jestem w kropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując