Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 13:12   #1497
Rybiorek
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Nie no, co się dzieje z tymi składami?

Hegron też zmienił skład...
Pewnie bym nawet nie spojrzała, gdyby nie to, że otworzyłam butelkę, a tam zamiast lejącej odżywki jest gęsta taka, że chyba wycisnąć ją trzeba będzie (ciekawe jak, przez taki otwór...)
Przynajmniej zapach ma ładniejszy.

Eloe, ratuj, nie chodzi mi o dokładną analizę, tylko o to, czy wiele te wszystkie składniki zmieniają, czy będzie cięższa, itd.

Na przykładzie b/s, bo takiego Hegrona mam.

STARY SKŁAD:
Aqua, Cetyl Alcohol, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Citric Acid

NOWY SKŁAD:
Aqua, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Hexylene Glycol, Parfum, Glycerin, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Citric Acid

Niby większość dodana za zapachem, ale przed też się zmieniło, a przyznam, że te długie nazwy nic kompletnie mi nie mówią.
a jestes pewna ze wzielas ta sama odzywke co zawsze?

bo hegron ma dwie bs i ds - roznica jest w skladzie, jak dobrze pamietam bs ma ten krotki a ds ma ten dluzszy
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora