2013-10-03, 18:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Hi 
Cynamonku, co za masakra z tym szpitalem Mam wrazenie, ze pracuja tam sami idioci, bo ciagle cos nie tak robia. Trzymajcie sie cieplo i pamietaj, ze musisz byc silna i spokojna dla Adasia i dla utrzymania laktacji, choc wiem ze to nie latwe w takiej atmosferze. Oby operacja byla jak najszybciej 
Rocky, za szczepienie, my mamy juz wyznaczony termin i ja juz sie boje o Edzia 
AgaPlast, czytalam ze blyszczenie skory swiadczy o skazke bialkowej, Ghia bodajze tez o tym wspomniala
Dotka, u nas spacerowka ma opcje poziomego ulozenia i jezeli Edziu bedzie za duzy na gondolke przyjdzie nam wozic sie spacerowka 
Ja zakladam na Edka to co w domu (body z krotkim i pajac lub koszulka i spodenki/polspiochy) + czapeczka + kocyk gdy jest cieplo. Teraz zakladam dodatkowo bluze z kapturem (polarek). Mamy teraz 17C i jest pochmurno i wietrznie.
Tz chyba nas z Edziem zarazil :/ Mnie zaczyna bolec gardlo, a mlody coraz bardziej charczy, sciagam mu sporo glutow i czuje, ze on chce odcharczyc a nie moze. Bidulek moj kochany Jezeli sie nie polepszy, przyjdzie nam udac sie do lekarza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|