2013-10-03, 17:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Napisane przez pumas
Hej
Melduje ze oczka ozdrowialy i mala zdrowa. Bylysmy dzis na kontroli u alergologa pulmonologa i powiedzial ze mamy juz nie przychodzic bo dziecko nie jest alergikiem. Miala robione badania z krwi na alergie i wszystko w normie. A miewa katar bo zlobek. I badz tu madry.
Za to ja bardzo chora leze w lozku.
Z ciekawostek dla dzieci nie spiacych w ciagu dnia, B spi od 11:00 i ani mysli sie obudzic
|
nie jestem na bieżąco z oczkami,miała zapalenie spojówek czy coś w tym stylu?współczuje choroby bo niedawno to przerabiałam,przynajmniej poleżysz w domu i odpoczniesz od pracy. jak kumpela po testach?
Cytat:
Napisane przez hanjah
Pumas-dobrze, że z oczkami córci już ok  Zdrówka dla Ciebie
Marysia dziś zasnęła dopiero jak wróciłyśmy do domu  Za 20 minut muszę wyjść po Dorotkę i będę musiała ją obudzić 
|
obudzone dziecko=złe dziecko
Cytat:
Napisane przez hanjah
U nas jeszcze sytuację ratuje makaron  Jak nie spaghetti, to farfalle (motylki/kokardki) 
|
moja tez lubi dzis zjadła - raz ze mną raz z tż
Cytat:
Napisane przez blueberry88
A nam wyskoczył dziś koncert Pinokio Brothers  Tak, wiem, że pewnie nie znacie 
Młoda właśnie zasnęła na drugą drzemkę  Tak marudziła, że musieliśmy ją położyć. Obstawiałam, że zadowoli się dziś, jak co dzień, jedną drzemą...
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------
Też lubię makaron ze szpinakiem 
A Martynka nawet ładnie zjadła dziś obiadek. Na dwie raty, ale całkiem chętnie.
|
nie mam pojęcia kto to , kojarzy się z grupą dla dzieci
pytanie do Linki i Karoliny_ używacie pieluch jednorazowych?? bo zastanawiam się trochę nad nimi. Mam zamiar stosować jak P. zrobi z rana kupsko i wtedy jej zakładać na dzień jak jest w domu. Na spacer i w nocy tradycyjny pampers. Co polecacie ?
Edytowane przez houserka
Czas edycji: 2013-10-03 o 17:48
|
|
|