2013-10-03, 18:07
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nieprofesjonalna szkoła jazdy
Cytat:
Napisane przez kasiex_
Ja jeździłam od grudnia do marca a też zdałam za pierwszym. Wkurzałam się mega jak kolejną jazdę ustawiał mi na za tydzień albo dwa, ale w ostatnim tygodniu jeździłam codziennie.
Niech Ci oddadzą pieniądze za jazdy skoro każdy instruktor w tej szkole jest problemowy. Swoją drogą to nie słyszałaś nic złego o tej szkole wcześniej od znajomych? Raczej nie jesteś pierwszym przypadkiem. Ludzie często decydują się na tańszy kurs w mniej renomowanej szkole a później żałują, bo to trwa 2x dłużej. Nie mówię, że tak musiało być w Twoim przypadku.
|
Ja zapłaciłam dużo taniej za kurs, ale nie mogłam narzekać. Szkoła dopiero startowała, było dwóch instruktorów - jeden, który uczył podstaw i jeździł po naszym mieście oraz kobitka, która brała jazdy po mieście, gdzie zdawało się egzamin. We wrześniu zaczęłam kurs, pod koniec stycznia miałam egzamin teoretyczne, a w marcu zdałam.
Moim zdaniem powinnaś zabrać jak najszybciej papiery i uciekać z tamtej szkoły. Nie ma sensu tracić czasu i pieniądze, bo w takim trybie to za rok nie będziesz mieć nadal prawka.
|
|
|