Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 18:11   #2010
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość
Pochwalę się! Wczoraj na lumpku kurtkę z hm kupiłam za 3zł. Śliczna bordowa. I najlepsze że nieużywana, w środku jeszcze ten patyczek biały po metce papierowej był .Jak nówka, ale się cieszę a i jeszcze parę sweterków, i bojówki z hm i gap. Zaraz się chyba zsikam w majty

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
, i dumni z 'siedzenia' rodzice wrzucający foty na portale społecznościowe

uwiecznione fociszami?!

no ja też rekreacyjnie. i 'coby się zakochać'
dziękuję ślicznie za propozycję

moje koleżanki kazały sobie zostawić w wakacje na balkonie będzie się chalapał

jutro sobie zlookam w sklepie (na moim kompie ich strona to masakrator)
w jakim rozmiarze kupiłaś?

Jestem trochę podłamana. dziś rano zrobiłam ("poszedł" w zimowym kombinezonie i wiem że potrzebujemy większego) syniowi morfo i profil żelaza. no i żelazo drastycznie w dół przez 3 tygodnie (norma: 9,0 - 32,0; ostatnio miał 9,7 a dziś już tylko 4,3) no ale to przeze mnie odpuściłam mu żółtko (do momentu aż polubi grudy), nie wpychałam mięsnych zupek to jutro nazbieram u Palczewskiej :/
Córko jakie zalecenia miałaś? tylko actiferol (u mnie nic nie daje jak widać)???
Pai ale ona mi też tłumaczyło ze jeśli jest duża tendencja do anemizowania się to takie dziecko trudno utrzymac na właściwym poziomie. Nie obawiałabym się ,ze nazbierasz- ona nie krzyczy, na siłę dziecku nie wepchniesz. MOze zapytaj jej czy sama nie mozesz gotować, wkroisz mu buraka do zupki, mięska więcej.
despa jest offline Zgłoś do moderatora