Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-09, 09:31   #2556
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
[/color][/b]

Wybaczcie, ale chyba przesadziłyście.
Hm. Ciężko to zrozumieć, ale może...
Mój psiul jest najblizszą istotą dla mojego serducha. Nie mowi ludzkim językiem ale wysluchuje cierpliwie wszystkiego co mam do powiedzenia. Nigdy mnie nie zacznie osądzać.
Nie znam czlowieka ktory moglby tolerowac wszelkie wady drugiej osoby. Tu nie chodzi o to, że gdybym miala dziecko byloby mniej wazne. Raczej o to, że dziecko mimo iż jest dzieckiem jest istotą ludzką. Zdolną do osądzania innych.
Pies tego nigdy nie zrobi.
To nie jest tak, że ja stroje mojego psa w ubranka i sie nad nim zachwycam miziajac i jakby sie nie oszukiwac drazniac.
Moje futro, to pies, znam jego potrzeby. Nigdy bym go w nic nie ubrala, czulby sie pewnie jak idiota. Ozdobne obróżki też raczej do niego nie pasuja... No może poza pomarańczową Rogza z gumową 'ozdoba' w postaci paska z rysunkiem pieska w masce nurka. Ale obroza ta jest mocna, nie kupiona pod wzgledem wygladu.
To moj najlepszy przyjaciel. Nie mam dziecka, więc nie znam milosci matka-dziecko, znam jedynie dziecko-matka, wiec na razie, dopoki nie posiadam dziecka nie potrafie ocenic. Ale na chwile obecną na równi stawiam moją rodzine i mojego psa. Czy to coś złego, że pies nie jest tylko psem?

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
wrrr.... ale jestem zła !!!!! przepraszam, że wpadam tutaj i się deneruję...ale muszę...wrrrrrr

Szpiegu - drapy za uszkiem dla Twojego Przyjaciela.

-------------------------------
dziękuję Wam- Kochane za ciepłe słowa - w odpowiedzi na mój gruziński post

Obiecuję, że dam z siebie wszystko -aby moja praca służyła ludziom.
Mam jeszcze trochę czasu - bo jadę pod koniec czerwca.

Danusiu - po powrocie z Gruzji - jeśli nie dasz się zaprosić do mnie- na kawior - wsiadam w pociąg i jadę do Ciebie muszę wcześniej wynająć Szpiega ( mamy tu jednego w naszym wątku -może otrzymam rabat hihi ) - żeby Cię zlokalizować
Już wydrapany
A jesli chodzi o wynajecie, to spoko, nie ma problemu ;P

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora