Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 18:39   #184
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
udanej wizyty i za tydzień

Ten cukier musi mieć jak się rozpuści złoty kolor, i taka zwykła śmietana wtedy wychodzi taka krówkaZa dzieciaka uwielbiałam

łaadna , a mąż to żartoowniś

i się nie podzieliłaś a zjadłabym taką z mleczkiem

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
De- a można ten gulasz zrobić z Patisonów? czy nie bardzo? bo mam kilka

W Lidlu jest LOVELA do białego i do koloru 2,8kg za 19.99!!

Wróciłam

Pojechałam, załatwiłam w sumie wszystko. Weszłam do lumpka i kupiłam małemu śpiochy za 2 złote i sobie legginsy bo były takie podszyte polarem- idealne na te mrozy! No a potem poszłam do siostry i jak wracałąm to weszłam na zakupy do lidla. wychodząc, podniosłam siatkę z zakupami i coś mi tak strzeliło TAM, że nie mogłam sie ruszyć. Łzy mi w oczach stanęły, ból taki niemożliwy.. musiałam zadzwonić po męża i jak droga zajmuje mi od domu do lidla ok 10 minut to szłam 40!! teraz siedze i odkąd jestem w domu czyli od jakieś 17:30 nie wstałam z łózka. Nie mogę chodzić, nie mogę się nawet ruszyć, boli jakby mi sie kość połamała. jak dobre że mnie lekarz jutro zobaczy.
ojć biedna Ty

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Mąż kupił czekoladę Milka oreo Ale zapomniał imbiru

W dodatku stanął przede mną, wyciągnął ręce,żeby mnie przytulić, zatrzymał w połowie drogi i mówi: "Jak tak na Ciebie patrzę, to muszę iść sikać".

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora