Wątek
:
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-10-03, 19:01
#
199
anulka2205
Wtajemniczenie
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
Napisane przez
De28
anulka-
niestety zadnej pomocy nam nie udzielono, choc policja bylo czesto wzywana.Bo na codzien w domu bogato i czysto.Ale moja mama potrafila do 10 razy w roku miec ciagi i probowala nas pozabijac i siebie. Moim zdaniem ma depresje maniakalna ale nie przyjmuje tego do wiadomosci. A ja mam sklonnosci do depresji.Bo jak tu nie miec przy takiej rodzince. Mam przez to wstret do alkoholu. Nie cierpie pijanych osob, dzialaja na mnie jak plachta na byka. Sama pije okazjonalnie, ot lampke wina do obiadu raz na jakis czas. I bardzo uwazalam, by moj partner byl niepijacym. Rzucalam kazdego ktory choc raz sie upil.
Wspaniale, że to co widziałaś podziałało na Ciebie tak jak piszesz, a nie że sama w bagno wpadłaś
I straszne to, ze dzieci w takich sytuacjach zostają praktyczbez pomocy, a babki z pomocy realizują sięzabierając dzieci z kochającyych się rodzin, gdzie niestety jest bieda
np.
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do anulka2205
Znajdź więcej postów anulka2205