2013-10-03, 19:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
Napisane przez Anoula
To teraz o naszej wizycie. Od ostatniej ja przytyłam 4 kg prawie a córka prawie kilogram. Tym sposobem w 30 t 2 d waży już 1878 g, co wg USG pokazuje już 34tc i termin na 30.11.  chyba faktycznie czas torbę szykować. Pożaliłam się doktorowi na wszystkie bóle i dolegliwości, zbadał mnie i okazało się, że szyjka zaczyna się skracać a stan łożyska też wskazywałby wcześniejszy poród  ja mam anemię, więc dostałam żelazo, ze względu na złe wyniki moczu furagin a na rozwijającą się znowu infekcję pimafucin. A że poskarżyłam się też na te bóle jak na okres to pan doktor kazał podłączyć mnie do KTG, skurcze się nie piszą jak na razie, ale mała skopała aparat do KTG 
|
no to Ty już pakuj torbę bo tu nie ma żartów :P
Cytat:
Napisane przez ryba91
No a w Tarnowie babka poderżnęła gardło i nadgarstki 7miesiecznemu chłopcu. i uciekła. Mały cudem przeżył... co ludzie mają w głowach? bo nadal nie wiem ........ :/
|
takie to tylko za pipy powiesić
Cytat:
Napisane przez Olenka_24
|
o jest śliwkowa, ale cena.... odpada niestety
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".
Nela 5/11/13
|
|
|