Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 19:03   #201
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
To teraz o naszej wizycie. Od ostatniej ja przytyłam 4 kg prawie a córka prawie kilogram. Tym sposobem w 30 t 2 d waży już 1878 g, co wg USG pokazuje już 34tc i termin na 30.11. chyba faktycznie czas torbę szykować. Pożaliłam się doktorowi na wszystkie bóle i dolegliwości, zbadał mnie i okazało się, że szyjka zaczyna się skracać a stan łożyska też wskazywałby wcześniejszy poród ja mam anemię, więc dostałam żelazo, ze względu na złe wyniki moczu furagin a na rozwijającą się znowu infekcję pimafucin. A że poskarżyłam się też na te bóle jak na okres to pan doktor kazał podłączyć mnie do KTG, skurcze się nie piszą jak na razie, ale mała skopała aparat do KTG
no to Ty już pakuj torbę bo tu nie ma żartów :P
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
No a w Tarnowie babka poderżnęła gardło i nadgarstki 7miesiecznemu chłopcu. i uciekła. Mały cudem przeżył... co ludzie mają w głowach? bo nadal nie wiem ........ :/
takie to tylko za pipy powiesić
Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
o jest śliwkowa, ale cena.... odpada niestety
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora