Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Straszny Wątek ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-12, 12:29   #25
tarakatatula
Rozeznanie

Dot.: Straszny Wątek ;)

przypomnialo mi sie jeszcze jak wracalam kiedys w nocy do domu z kuzynka po filmie "znaki" idziemy idziemy po takiej uliczce gdzie domy i bramy sa tuz tuz obok chodnika, ci cho i spokojnie a tu nagle taki łup zza bramy w bramy jakiego dostalysmy speeda to szkoda godac, ale pozniej to lup zaczelo szczekac, wiec sie wyjasnilo

przypomniala mi sie tez historia mojej matki poszla spac do ciotki, ktora ma dom nieopodal cmentarza tak z 30m moze wiecej nie wiem chyba ze 100, w kazdym razie dom jest nizej a cmentarz na wzgorzu, taki ogromny cnmentarz jaki bywa w miastach.Ale przejdzmy do sedna, wiec mama sobie spala, a tu czuje jak cupcup chodza po niej ajkiejs łapki adzrwi byly zamkniete i nei bylo sznas zeby zwierze tam bylo i angle zaleciało jej dymem paierosowym, a zlozka nie byla w stanie sie ruszyc ani oczu o tworzyc, potem jak juz zaczeklos witac polecila do ciotki z pyt czy palila w nocy,a ciotka ze nie...i jesczze jedno corka ciotki jak u niej pierwszy raz spala bo mieszk z ojecem, to poczula jak ja jakas reka chycila i w wrzask polecila spac do matki amila wtedy z 20 lat, w kazdym razie ciotka nigdy nie spi w tym domu sama jak nei z synem( winnych pokojach) to z koleznakmi , bo jej maz jest teraz w usa. i jak go chcemy wyciagnac tego syna na impreze to musi szukac kogos kto bedzie spal u mamy jakiejs ciotki czy cos takiego