2013-10-03, 19:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
|
karmienie o 9 i 16:30 hehe. niezle...to dopiero był terror laktacyjny już widze te młode wystraszone mamuśki dające wrzaskunom cyca po kryjomu 
Cytat:
Napisane przez nuna2
Dziewczyny byliśmy u neurologa... I ma za dużą główkę, jest na 97 centylu... Mamy zrobić usg główki... Bo mogą być wodniaki  Oprócz tego faktycznie napięcie mięśniowe jest duże... lewa strona bardzo słaba...Pytałam o tą rehabilitację, czy 3 razy nie za dużo i powiedziała, że nie. Że w większych miastach niektóre dzieci ćwiczą przez np miesiąc 5 razy w tyg... I że trzeba ćwiczyć, póki jest jeszcze mała...
|
ile ma cm glowke? i ja kto ma się w stosunku do wagi i dlugosci?
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
Witam po dłuższej nieobecności 
Czasami podczytuję na kom co się tutaj dzieje, ale nie zawsze jest czas, żeby się odezwać  Do tego trochę nam się namnożyło różnych problemów i jest du.pa a nie czas na ploty  Mam nadzieję, że jeszcze trochę i wszystko się ułoży i zacznę bywać częściej jak kiedyś  .
|
no witamy witamy, kope lat! co tam u Was? i nie gadaj głupot, jakie problemy...pewnie siedzicie sobie w tym Waszym przytulnym gniazdku, bawicie się calymi dniami, a na wizazowanie czasu brak
Cytat:
Byliśmy dziś z W. u lekarza i niestety jest chory  Infekcja górnych dróg oddechowych  Nie mamy antybiotyku ani gorączki, ale tak mi szkoda Małego  Mniej je, budzi się z płaczem, jak próbuje coś powiedzieć to czasami brakuje mu głosu  Oby szybko przeszło    I chyba zaraził go synek znajomych jak byli u nas ostatnio, bo dziecko im non stop na coś choruje  a niby jak byli to był zdrowy  Byliśmy się też zważyć i W. ma 6800 g, czyli przybiera ok 200g na tydzień - to chyba dobry wynik ??  Jesteśmy też po kontroli bioderek i wszystko ok  Czeka nas jeszcze za 3 tyg kontrola u chirurga  i w listopadzie jeszcze jedna kontrola bioderek..
|
zdrowka dla Wiktorka! 
wazy 100 gramow więcej od Nelki, przegoniliscie nas pięknie przybiera - książkowo kciukasy za wizyte u chirurga tez pozaciskamy.
Cytat:
W. w sobotę skończył 4 miesiące  , a od jakiś 2 dni ma nową umiejętność - robi bańki ze śliny i pluje
To chyba tyle w skrócie co u nas 
W. śpi to może uda mi się trochę poczytać.
|
za kolejny skończony miesiąc. oj za szybko ten czas pędzi...
|
|
|