Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 20:40   #2016
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
No więc byłam dziś na tej państwowej reh. Nie musiałam nic mówić, bo babka po plasterku się domyśliła, że gdzieś się rehabilitujemy. Zaznaczyła tylko, że nie mogę chodzić jednocześnie na nfz i prywatnie. Ciekawe.
Ogólnie jestem zadowolona, trwało to godzinę i polegało na pokazaniu mi sposobów na podnoszenie, odkładanie, noszenie i itp. Wszystko to bezbolesne i bezstresowe dla dziecka. Czy skuteczne - nie wiem. Jest 15 spotkań, najlepiej codziennie. Jutro idę.
to przerwiesz te prywatne cwiczenia?
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
jutro sobie zlookam w sklepie (na moim kompie ich strona to masakrator)
w jakim rozmiarze kupiłaś?

Jestem trochę podłamana. dziś rano zrobiłam ("poszedł" w zimowym kombinezonie i wiem że potrzebujemy większego) syniowi morfo i profil żelaza. no i żelazo drastycznie w dół przez 3 tygodnie (norma: 9,0 - 32,0; ostatnio miał 9,7 a dziś już tylko 4,3) no ale to przeze mnie odpuściłam mu żółtko (do momentu aż polubi grudy), nie wpychałam mięsnych zupek to jutro nazbieram u Palczewskiej :/
Córko jakie zalecenia miałaś? tylko actiferol (u mnie nic nie daje jak widać)???
bedzie ok .lekarka uratuje sutuacje -zaleci cos extra albo pouczy . widocznie Torres ma sklonnosc -jakos srednio wierze ze na tym etapie dziecko takie niedobory wyrownywalo sobie kawalkiem zoltka albo mieska -przeciez jeszcze nie trawia wszystkiego ....

kurtka rozmiar 78 http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/nie...6p1294136.html
podwijam rekawki
Cytat:
Napisane przez mamaNastuni Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam pytanie (szczególnie do mam które mają starsze dzieci): Co kupić 2-letniej dziewczynce na prezent? Tak do ok. 80zł. Nie mam kompletnie pomysłu, a może Wy coś fajnego zaproponujecie
http://allegro.pl/fisher-price-moja-...562580627.html
albo cos z duplo (ksiezniczki) .u nas furore zrobil serwis -czajnik i filizanki fisher price ale to ok. 120 zl

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2013-10-03 o 20:41
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora