Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebne rady!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 20:48   #9
hedonistick
Przyczajenie

Dot.: Potrzebne rady!!!

Cytat:
Napisane przez cuxia Pokaż wiadomość
Witajcie,

Od około roku jestem "włosomaniaczką" przez ten rok wychodziłam z róznych dziwnych rzeczy na mojej głowie. Teraz zapragnęłam zmiany, oczywiście nie w pielęgnacji, ale w wyglądzie, bo czuję się przytłoczona... Zapisałam się już na piątek do fryzjera, jednak ciągle biję się z myślami co mam zrobić... cieniować czy nie cieniować - teraz obcięte na równo. Aktualnie moje włosy sa:
-ciężkie
-grube
-z tendencją do falowania, jednak wysuszone suszarką na szczotce pozostają proste do następnego mycia /nie używam prostownicy i używać jej bym nie chciała
- obcięte wszystkie na równo

Nie chcę nic kombinować z kolorem, jest to naturalny mój kolor lekko podkreślony khadi ciemnym brązem ale już mało z niego zostało, a powiem szczerze że farbowanie jakoś przestało mnie rajcować...
Dolączam zdjęcia poniżej ale jeszcze napiszę Wam, że najczęściej chodzę we włosach ulizanych do góry w kucyku albo rozpuszczonych jak na pierwszym zdjęciu...Czasem tak jak na drugim.....Nie wygląda to fajnie... Co mi doradzicie?
Dobry fryzjer powinien sam doradzić tobie czy cieniować włosy czy może postawić na drastyczniejsze strzyżenie włosów. Pamiętaj,że jednak ostateczny wybór należy do ciebie. Widać,że jesteś młodą osobą. Na twoim miejscu spytałabym się czy wprowadzenie jakiś kontrastujących pasemek pasowałoby do ciebie i twoich włosów . Lepiej wypytywać fryzjera o to co jego zdaniem pasowałoby tobie,bo to on a nie ty musi wiedzieć co podkreśli twoją urodę.
hedonistick jest offline Zgłoś do moderatora