Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez 83monia
hehe a nie mozecie pisac w dzien tyle co w nocy bo tyle jestem w stanie nadrobic : brzydal:
drugie nocne karmienie w?asnie. Jako ze lecimi takimi malymi kamalikami naokoo sutka tez to mala sapie bo nosem to wciaga...
Inwersja - ja nie mialam zzo a kregoslup mie boli ze wstaje jakbym w ciazy nadal byla, bokiem. Wydaje mi sie ze zmiana srodka ciezkosci jest tu powodem. I przestan sobie jezdzic! Co nibh sama odebralas sobie? Jak niby zaprzepascilas bliskosc? Kazalas cyckom byc jakie sa obecnie?? Bliskosc to tez lulanie, glaskanie, sen w ramionach i masa innych... Nawet podawanie lekow moze tworzyc bliskosc-artur kiedys mi podziekowal za uratowanie czopkiem glicerynowym jak mial mega zatwardzenie, a nienawidzi czookow...
|
Mnie boli centralnie w miejscu wklucia,a nie całe plecy. Tak klujaco boli, więc jestem właściwie przekonana, że to przez zzo :/
Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app