Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 07:48   #162
ewwwa
Zakorzenienie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XV

Cześć!

Cytat:
Napisane przez Monisia86 Pokaż wiadomość
tutaj już chyba nie ma osób, które ćwiczyłyby z Ewą
Hehe ciężko je tu spotkać
Cytat:
Napisane przez anczysko1 Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja teraz też męczę jedną książkę ("Zło") może męczę to za dużo powiedziane, ale spodziewałam się czegoś lepszego.
OMG, ale ta bohaterka Alibi... jest taka daremna Nie nadaję się do romansów Ale mam tak, ze rzadko porzucam książkę, którą zaczęłam czytać, ale w tym przypadku nie wiem czy przeczytam ją do końca
Cytat:
noo, czerwona ma to do siebie, że łądnie się rozpada podczas gotowania, a zielona już nie do końca muszę jeszcze ogarnąć jakiś przepis na kasze gryczana/jaglaną z soczewicą czy ktoś ma jakiś pomysł?
Mnie ostatnio kręci kasza jaglana Musze ją końcu kupić i spróbować Podobnie quinoa'e. Gryczana mi jakoś nie smakuje

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Ewwwa, dopiero teraz przeczytalam Twojego posta o yankee z poprzedniej czesci.
Tak, bylam w sklepie zapach domu, maja stacjonarny w Krakowie, woski po 6zł, a na zapach miesiaca 25% znizki, czyli 4,50zł.
Wąchałam november rain, ale troche mi łazienką zalatywał. daj znać czy po paleniu też taki jest vanilla&lime pachnie bardzo przyjemnnie, dzieki limonce nie jest taka slodka. ale mohito nie przypomina bo nie ma alko
jak pachnie cozy sweater i autumn leaves? nie widzialam ich w sklepie
na mojej liscie jest jeszcze home sweet home, black coconut i soft blanket, ale ich nie bylo akurat. moze nastepym razem, jak wypale te
No nie żartuj, że November rain zalatuje kostką do kibelka Nie znoszę takich zapachów, najwyżej pójdzie do szafy TŻ
Cozy sweater to taki jakiś podobno ciepły, otulający zapach kwiatów,piżma i paczuli. A Autumn leaves to zapach liści i kwiatu pomarańczy. Zobaczymy
Home sweet home miałam i uwielbiałam ten zapach!
Black coconut i Soft blanket do mnie idzie
Cytat:
Napisane przez martiit Pokaż wiadomość
Jejj... Czaje się na te świąteczne zapachy ale cena tego wszystkiego + wysyłka mnie odpycha
A powiedz jeszcze czy te kominki ich to trzeba mieć zeby rozpuścić ten wosk czy można też kupić nieoryginalny z zwykłego sklepu i też się da?
Niemarkwy kominek w zupełności wystarczy, ale trzeba uważać, żeby miał odpowiednią wysokość bo czasami miseczka z woskiem jest za wysoko i podgrzewacz nie może stopić wosku bo jest za nisko.
Ja mam niemarkowy.

Świąteczne i jesienne zapachy kocham!
Może w Twoim mieście jest Zapach domu?

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Smażyłam kotleta na szybko, cos zaczęło jechać- myślałam że kotlet mi się pali. Jednak nie- to ja

Cytat:
a taka: mój przyszły-niedoszły postanowił wziąć kąpiel, ale zachciało mu się nastroju więc sobie ponastawiał na wanie świeczek i świeczuszek... i podczas wchodzenia do wanny jakoś tak się stało, że jego owłosiona (dość bujnie zresztą) łydka została z lekka przypieczona... i nastrój prysł... koniec historii