2013-10-04, 07:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XV
Cześć! 
Cytat:
Napisane przez Monisia86
tutaj już chyba nie ma osób, które ćwiczyłyby z Ewą 
|
Hehe ciężko je tu spotkać 
Cytat:
Napisane przez anczysko1
Nie martw się, ja teraz też męczę jedną książkę ("Zło") może męczę to za dużo powiedziane, ale spodziewałam się czegoś lepszego.
|
OMG, ale ta bohaterka Alibi... jest taka daremna Nie nadaję się do romansów Ale mam tak, ze rzadko porzucam książkę, którą zaczęłam czytać, ale w tym przypadku nie wiem czy przeczytam ją do końca 
Cytat:
Napisane przez Monisia86
noo, czerwona ma to do siebie, że łądnie się rozpada podczas gotowania, a zielona już nie do końca  muszę jeszcze ogarnąć jakiś przepis na kasze gryczana/jaglaną z soczewicą  czy ktoś ma jakiś pomysł? 
|
Mnie ostatnio kręci kasza jaglana Musze ją końcu kupić i spróbować Podobnie quinoa'e. Gryczana mi jakoś nie smakuje 
Cytat:
Napisane przez smerffie
Ewwwa, dopiero teraz przeczytalam Twojego posta o yankee z poprzedniej czesci.
Tak, bylam w sklepie zapach domu, maja stacjonarny w Krakowie, woski po 6zł, a na zapach miesiaca 25% znizki, czyli 4,50zł.
Wąchałam november rain, ale troche mi łazienką zalatywał. daj znać czy po paleniu też taki jest  vanilla&lime pachnie bardzo przyjemnnie, dzieki limonce nie jest taka slodka. ale mohito nie przypomina bo nie ma alko
jak pachnie cozy sweater i autumn leaves?  nie widzialam ich w sklepie 
na mojej liscie jest jeszcze home sweet home, black coconut i soft blanket, ale ich nie bylo akurat. moze nastepym razem, jak wypale te 
|
No nie żartuj, że November rain zalatuje kostką do kibelka Nie znoszę takich zapachów, najwyżej pójdzie do szafy TŻ 
Cozy sweater to taki jakiś podobno ciepły, otulający zapach kwiatów,piżma i paczuli. A Autumn leaves to zapach liści i kwiatu pomarańczy. Zobaczymy 
Home sweet home miałam i uwielbiałam ten zapach! 
Black coconut i Soft blanket do mnie idzie 
Cytat:
Napisane przez martiit
Jejj... Czaje się na te świąteczne zapachy ale cena tego wszystkiego + wysyłka mnie odpycha 
A powiedz jeszcze czy te kominki ich to trzeba mieć zeby rozpuścić ten wosk czy można też kupić nieoryginalny z zwykłego sklepu i też się da? 
|
Niemarkwy kominek w zupełności wystarczy, ale trzeba uważać, żeby miał odpowiednią wysokość bo czasami miseczka z woskiem jest za wysoko i podgrzewacz nie może stopić wosku bo jest za nisko.
Ja mam niemarkowy.
Świąteczne i jesienne zapachy kocham!
Może w Twoim mieście jest Zapach domu?
Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu
Smażyłam kotleta na szybko, cos zaczęło jechać- myślałam że kotlet mi się pali. Jednak nie- to ja 
|

Cytat:
Napisane przez Monisia86
a taka: mój przyszły-niedoszły postanowił wziąć kąpiel, ale zachciało mu się nastroju więc sobie ponastawiał na wanie świeczek i świeczuszek... i podczas wchodzenia do wanny jakoś tak się stało, że jego owłosiona (dość bujnie zresztą) łydka została z lekka przypieczona... i nastrój prysł... koniec historii 
|
|