2013-10-04, 08:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
Napisane przez askawtn
A proszę bardzo  Możesz iść już dzisiaj, ja swoje kupiłam już wczoraj, chociaż gazetka będzie od jutra  Ale zastanawiam się, czy ich na razie nie używać, czekać aż pojawią się w Biedronce i może te z Pepco iść zwrócić...  Tylko pytanie brzmi, czy ja mam od nich paragon... 
|
Askawtn, odpaliłam dziś rano mojego rowerkosa i mimo przymrozku w czapce i rękawicach pognałam do B po Emu i co?................ : mur: w dwóch koło mnie nie ma ...żadnego nowego towaru.
Myślałam, że się rozryczę
W jednej smętne reszty porozwalane w koszach w większości gadżety łazienkowe, w drugiej wszystko ładnie poskładane w kosteczki, ale po butach ani widu ani słychu a panie jak zwykle nic nie wiedziały.....
EDIT!!!!!!
No to teraz padłam, jak doczytałam że sa w P..o. No żesz kurtka wodna, wiedziałam że tam są, ale ode mnie to strasznie daleko i nie po drodze i dlatego napaliłam się na B., bo koło mnie są aż 4.....no tylko sobie w łeb strzelić
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------
Cytat:
Napisane przez delfix10
a jest jakiś wątek poświęcony Pepco?ja mam nową gazetkę jakby ktoś coś potrzebował to piszcie 
|
Tak jest: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592784
Edytowane przez Natuś-77
Czas edycji: 2013-10-04 o 08:25
|
|
|