Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 15:21   #1307
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wróciliśmy z zakupów, małż pojechał do pracy i nie zgadniecie kogo zastaliśmy w domu po powrocie zjadłam, nakarmiłam małego i idziemy na spacer korzystać z pogody

mi wody odeszły, a skurcze to miałam jakoś 2h po tym dopiero w szpitalu już

to albo olać, albo powiedzieć rzuć się z mostu serio, nie wiem co powiedzieć takiej osobie, bo skoro nie pocieszyć to jak

u nas tez cieplutko
Nie kochanie, ani olac,ani pocieszyć. Nie jesteś w stanie pocieszyć osoby w depresji. Jedyne co możesz zrobić, to pomoc zwlec się z łóżka, umyć, ubrać, nakarmić i zawieźć do dobrego specjalisty. Psychologa/psychiatry, ale dobrego.. takiego jego specjalizuje się w konkretnych problemach,a nie psychologa rodem z podstawówki. Są psychoterapeuta również. A to czy psycholog, czy psychiatra,zależy w jakim jest stanie. Najlepiej najpierw terapeuta, on w razie czego sam skieruje do psychiatry jeśli uzna, że już trzeba.

My się na tym nie znamy i sami możemy całkiem przypadkiem zrobić komuś duża krzywdę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.