Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 17:42   #2014
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Córka ma już 39,1 gorączki Jedziemy zaraz gdzieś do lekarza, bo w nocy będzie masakra Jak będą nas odsyłać to się chyba wkurzę
jedź jedź oby zaradzili, żeby małej szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
no nie chcę nakręcać, ale U MNIE 2 testy pokazały bladą kreskę dopiero po 5 minutach
ja narazie czekam, bo co mi zostało, tylko że ja nie wiem, kiedy u mnie się ta kreska została, bo spojrzałam na niego po 2 godz, a to jest bardzo długo, wiem że spojrzałam na niego 10 min po,ale nic nie było. więc raczej to nie prawda.
choć mam dziwne bóle podbrzusza, które promienieją do kręgosłupa, zaczynają piersi boleć, ale w tym cyklu to coś późno,albo przed @,albo sobie wmówiłam kolejny objaw po tym teście.
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
A ja wciąż w pracy siedzę
zaraz kończysz dasz radę
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
masz dobry wzrok i zmyłam makijaż
a nikt Tobie mówił,że jak się je to się usta zamyka? niekulturalna jesteś
Cytat:
Napisane przez kamila2709 Pokaż wiadomość
Hejka

Mogę się do Was przyłączyć?

Zdecydowaliśmy z mężem, że chcemy już dzidziusia i zaczynamy starania za kilka dni, bo właśnie mam @
Już się nie mogę doczekać
witamy, mierzenie temp to bardzo dobry pomysł, zarejestruj się na ovufriend.pl. a tam już wszystkie informacje znajdziesz,a jak coś to pytaj!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora