Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 17:59   #1362
marysia_258
Zadomowienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Babka od laktatora jest niezła
Napisała mi, że to ślady wody, a nie nieumyty laktator (normalnie najpierw musiałam go umyć, bo było na nim zaschnięte mleko ).
I że ona na baterie nie używała go, więc powinien działać

Nosz, powinien, a nie działa, to chyba mam prawo do reklamacji, heloł!
Zwłaszcza, że zaproponowałam jej, żeby zeszła z ceny, a ja sama na swój koszt naprawię laktator
niesamowici są ludzie naprawdę. Jak się nie wstydzą. Obłęd
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Marysia, ale okropny stres musiałąś przeżyć, dobrze, że juz po wszyskim
przypomnij, jakie ywniki badan źle Ci wychodziły?
Ja przez całą ciążę robiłam sobie zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Ginkowi nie podobał się mój układ krzepnięcia i z tym skierował mnie na oddział.
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie daje dziś rady z Edzikiem... Od 2 nie spał i się awanturowal. W końcu usnal 4:30 i wstał o 8:30. Ja ledwo zywa, ale dawalam radę do teraz. Polozylam sie na 5 minut, a ten awantura i histeria, ze mam wstać i iść z nim się bawić...

Skad ja mam brać energię, skoro prawie nie śpię??? Smutno mi, ze jemu smutno, ale przecież jak już wpadam ze zmęczenia na ściany, to co mam zrobić??
biedna. A nie ma kto Ci pomóc?? Zabrać Edzika na parę godzin,zebyś mogła odpocząć???

VEA-ogromne gratulacje!!!

Moje dzieciaczki wykąpane nakarmione młodsze śpi, starsze ogląda bajeczki a mausia wpadła na wizażyk

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora