2013-10-04, 17:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez matallewar
Babka od laktatora jest niezła 
Napisała mi, że to ślady wody, a nie nieumyty laktator (normalnie najpierw musiałam go umyć, bo było na nim zaschnięte mleko  ).
I że ona na baterie nie używała go, więc powinien działać
Nosz, powinien, a nie działa, to chyba mam prawo do reklamacji, heloł!
Zwłaszcza, że zaproponowałam jej, żeby zeszła z ceny, a ja sama na swój koszt naprawię laktator 
|
niesamowici są ludzie naprawdę. Jak się nie wstydzą. Obłęd
Cytat:
Napisane przez passion80
Marysia, ale okropny stres musiałąś przeżyć, dobrze, że juz po wszyskim 
przypomnij, jakie ywniki badan źle Ci wychodziły?
|
Ja przez całą ciążę robiłam sobie zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Ginkowi nie podobał się mój układ krzepnięcia i z tym skierował mnie na oddział.
Cytat:
Napisane przez matallewar
Nie daje dziś rady z Edzikiem... Od 2 nie spał i się awanturowal. W końcu usnal 4:30 i wstał o 8:30. Ja ledwo zywa, ale dawalam radę do teraz. Polozylam sie na 5 minut, a ten awantura i histeria, ze mam wstać i iść z nim się bawić...
Skad ja mam brać energię, skoro prawie nie śpię??? Smutno mi, ze jemu smutno, ale przecież jak już wpadam ze zmęczenia na ściany, to co mam zrobić?? 
|
biedna. A nie ma kto Ci pomóc?? Zabrać Edzika na parę godzin,zebyś mogła odpocząć???
VEA-ogromne gratulacje!!! 
Moje dzieciaczki wykąpane nakarmione młodsze śpi, starsze ogląda bajeczki a mausia wpadła na wizażyk
|
|
|