2013-10-04, 18:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Dziewczyny Was nadrobić  
Ja mam 27lat. I w sumie wiadomość o dziecku przypadła na urodziny męża a pojawi się na świecie w okolicy moich urodzin 
Gosiiaczek to super prezent ślubny Gratulacje! 
Cytat:
Napisane przez /Mycha/
Witam Wszystkie Mamusie,
Podczytuję Was już długo i tak co kilka dni myślę sobie, żeby coś napisać... a potem wskakuje kolejne naście stron, więc tylko nadrabiam
Ale postanowiłam napisać... dzisiaj mam 29 lat  jestem w 8 tygodniu (wg USG), OM 6.08. Jestem z tych osób, które wolałby nie mówić nikomu, żeby nie zapeszać, a mój Tż chciał powiedzieć wszystkim od razu po teście 
Na szczęście serduszko na USG mnie nieco uspokoiło i zaczynamy dzielić się ze światem naszą nowiną.
Aktualnie męczy mnie śpiączka niesamowita i wzbraniam się przed wszystkim co mięsne (można sobie to mięsko odpuścić na trochę? nie szkodzi to dzidzi?).
|
Cześć 
Cytat:
Napisane przez Magdi555
Super wieści! 
|

Cytat:
Napisane przez madziuuula
Super, że wszytsko oki 
|

Cytat:
Napisane przez madziuuula
A to mamy podobną historię  My tak zmajstrowaliśmy z Olafem  Wszyscy już mieli zaproszenia, nauki w kościele odbębnione, na przygotowaniu do życia w rodzine czy jakoś tak kobitka wytłumaczyła jak się robi, żeby zajść (tzn. nie zajść :p ) więc wzięłiśmy się do roboty i też za pierwszym razem wyszło 
Z drugim też za pierwszym razem wyszło, jak w końcu się zabraliśmy do tworzenia, bo z tym było ociągania  Tylko właśnie, teraz będę miała stracha, że tak szybko nam idzie 
|
My rozpoczęliśmy starania też jeszcze przed ślubem ale z powodu moich problemów zdrowotnych nie udawało się przez rok 
Udało się po wakacjach, kiedy przestałam się niepowodzeniami zamartwiać 
Cytat:
Napisane przez Seleniti
hope jedyne co mi przychodzi do głowy to zimne okłady, ciepła kąpiel, łagodny masaż skroni, niestety ponoć w ciąży bóle głowy to normalka  trzeba przez to po prostu przejść, mam nadzieję, że Tobie szybko to minie, bo to nic miłego trzymaj się 
|
A właśnie - ja niestety ostatnio po długiej przerwie miałam migrenę - to coś okropnego Mało co pomaga, okłady i masaż skroni. Ale to tylko łagodzi ból.
Hope z tego co doczytałam to odrobina świeżego powietrza pomogła, więc to chyba nie była migrena, warto w razie kolejnych bóli spróbować tego patentu, przewietrzyć chociaż pomieszczenie w którym się przebywa, może troszkę pospacerować.
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Ja sobie musiałam odpuścić obiadki. Ale jak mówiłam o tym swojemu ginowi, to powiedział, żebym się nie przejmowała "bo podobno obiady są niezdrowe"  Fajnego mam gina, co nie 
|
rzeczywiście fajny Mi moja pani doktor ostatnio powiedziała, że ten obraz z usg będzie za każdym razem coraz przystojniejszy 
Cytat:
Napisane przez kasian86
To pospałaś  widocznie organizm tyle potrzebował, ja w 1 ciąży jak przychodziłam z pracy o 17 to często tak się kładłam i wstawałam rano 
|
Ja ostatnio dużo drzemek sobie ucinam 
Cytat:
Napisane przez wiola883
a jest jeszcze jakas mamuska z malopolski ? czy tylko ja jestem
lece na kolacje , a ja mam jakiegos pecha ze jak ja jestem to niema dziewczyn
|
są nawet ze stolicy małopolski 
Cytat:
Napisane przez /Mycha/
Tż wrócił z pracy z prezentem urodzinowym: zamiast tortu - kapusta... dużo kapusty 
|
super Wszystkiego najlepszego 
Cytat:
Napisane przez pikaso
Witam.
W końcu nadrobiłam wszystko i chciałam się przyłączyć do mam majowych. W poniedziałek mam wizytę u lekarza. Z moich wyliczeń wychodzi, że będzie to 7 tc licząc od OM.
Będzie to nasze drugie dziecko.
|
cześć
|
|