2013-10-04, 20:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez vil84
super że się udało !!!
ja też tak od kilku dni robię  do łóżeczka włożyłam oballa i ukochaną krówkę, słyszę koło 7 że Młody gada ale łapie co ma pod ręką i nie wiem czy się bawi czy zasypia ale tak do 8.30 leży u siebie spokojnie, potem już marudzi żeby go wziąć
nie ja pisałam, ale teraz to mnie wystraszyłaś, ostatnio kupiłam dwa na zimę używane na all - za 15 zł każdy, 80 - ze smyka niby i skądś tam - rozpinane do stópek - ciekawe jak w środku
ale dzielny  qrde, Przemek dostał grający tel i w ogóle nie łapie że może tym grać - tylko do buzi pcha 
|
Hihi ale macie niezłe praktyki by pospać muszę zastosować
Może takie kupiłaś które się będzie fajnie zakładać a Przemo będzie współpracował 
MOja też mało co kuma i wszystko w buzi ląduje
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
Cytat:
Napisane przez vil84
ale cudnie wygląda
super
a ja co drugi dzień ścieram kurze itp ale podłóg nie lubię, i zazwyczaj całe mieszkanie na błysk a podłogi brudne ... przy kocie to jednak żwirek się pałęta po panelach itp ... i wygląda jak nie posprzątane
a dlaczego nie kąpać? my normalnie wszystko robiliśmy z Przemkiem po szczepieniu.
szczepiliśmy na żółtaczkę w lipcu dopiero, po 3 miesiącach, a w sierpniu miał błonicę-krztusiec-tężec pierwszą dawkę.
---
Młody dostał od babci Księgę Dźwięków i Uwaga, to niebezpieczne! z Biedry. nie docenia jeszcze wartości literatury, tzn docenia jej walory smakowe 
|
Przy kocie dokładnie wszędzie żwirki. A przy naszym psie kłaczory i piasek
A nie kąpać, jak dziecko jest marudne, ale zaspane... No my tym razem nie kąpaliśmy.
Tak sobie przeczytałam że myślałam że ta księga dźwięków jest niebezpieczna
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
|
Dzięki za linki Justii
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
Cytat:
Napisane przez diabli
 u mnie gra o 1 w nocy...jak dziecko postanowi, ze czas na impreze.
MAM PYTANIE:
czy Wasze baki tez się tak odchylają do tylu? Nela lezy i ciaaagle wszystko za glowa jest ciekawsze. wiecznie się wygina, wcześniej tak robila jak chciała przewrocic się na boczek, a teraz nie wiem o co jej chodzi...dzisiaj nawet podczas n0szenia na rekach ciagle była taka sztywna i wygieta - zaczelam się martwic. może to tylko szaleństwo jelitek? bo przy wnm chyba wyginalaby się w luk ale w bok i zaciskala piąstki. u nas piesci nie ma, sa za to nozki chwytne jak u mapki, paluszki ciagle podkurcza...sama już nie wiem. pojeczalam tzowi i chyba w pon skoczymy do jakiegoś neurologa...
może tak daje znac żeby ja wziąć na rece?
|
Moja tak robi na macie, w łóżeczku, wszędzie gdzie jąkłade tak jakby sprawdzała co jest za nią i łapkami sięga jeśli coś tam jest. Ale na rękach tak nie robi.
|