2013-10-04, 20:17
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
Napisane przez sowaaaaa
mam te które były 2 lata temu( beżowe, a w zasadzie miałam bo je już wyrzuciłam po poprzednim sezonie, wyblakł kolor...) i te kupione rok temu brązowe... jeśli chodzi o futerko w środku, podeszwę, cholewkę były identyczne, napewno nie cieńsze, cieplutkie więc nie wiem o co ci chodzi  rozmiar też miałam ten sam... wiele osób narzekało? śledzę ten wątek bardzo dokładnie i nie pamiętam takich postów :P:P... mam też niebieskie z Auchana i tamte faktycznie dość szybko wykończyłam, ale do tych biedronkowych, za tą cene nie mam zastrzeżeń...
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------
do czego je nosicie?  też mi się podobają ale nigdy nie umiałam ich fajnie połączyć 
|
a ja pamiętam narzekania na szerokie cholewki i wyższa cenę niż w ulotce . Parę osób zrezygnowało z zakupu po obejrzeniu w sklepie. Mam obie pary nadal i widzę różnice. Siostra też kupiła w tamtym roku i średnio je ocenia. I tu nie chodzi o kolor bo mam porównanie w brązowymi sprzed 2 lat a z tymi sprzed roku i jest znaczna różnica w miękkości podeszwy. W tamtych z zeszłego roku było tak mało futerka że zaraz nie ugniotły i dodatkowe wkładki musiałam włożyć.
|
|
|