Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 21:57   #1488
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Wiedzę, że każdy tu lepiej mnie zna niż ja siebie samą. W ciągu godziny dowiedziałam się, że jestem niezorganizowanym leniem mimo, że w ciągu dnia sciagnelam stare pranie, zrobiłam i wywiesilam nowe, sprzatnelam kuchnie, zjadłam śniadanie o normalnej porze, zrobiłam obiad, wykonaliśmy go, sama też prysznic wzięłam. Nie wspomne o przewijaniu co 2h i karmieniu co 3h + ćwiczeniach na brzuchu.
A to wszystko po nieprzespanej nocy.

Spoko jestem niezorganizowanym leniem, i tak na prawdę to wymyśliłam sobie, że mam jakieś stany depresyjne. Albo może kłamie,o tak najlepiej. Cokolwiek..

Nie życzę nikomu tego co ja czuję. Pomimo wszystko.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To skoro tyle zrobiłaś to jednak masz czas. Więc ja nie wiem gdzie problem...
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Przedstawiam tak jak ja to czuje, a czuje, że to jest NIC, że nie robię tak na prawdę nic i że każda tutaj jest lepsza ode mnie. Czuję tak, że nie daje rady, że nie nadaje do niczego a na matkę już zwłaszcza. Ze jestem do niczego.

Tyle w temacie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jak się człowiek nakręci to sobie wszystko wmówi.

A mnie irytuje to, że cokolwiek byśmy nie napisały , cokolwiek by się nie poradziło to i tak jak grochem o ścianę. Do póki ktoś popiera, rozumie, współćzuje jest ok, ale jak już coś radzi albo próbuje tobą potrząsnąć abyś wzięła się w garść nie tyle dla siebie co dla tego małego człowieka - to ty się obruszasz, obrażasz i robisz z siebie ofiarę.

Ja rozumiem, że Ci źle bo wychowanie dziecka to ciężka sprawa i nie ma lekko, ale wiele nas tu to przeszło, przechodzi lub przejdzie i każda musi dać radę dla dziecka.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Weźcie bo jak ja zacznę dążyć do zaokrąglenia liczby postów to do końca października nie urodzę

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora