2013-10-04, 21:56
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak, "dobra koleżanka", połowinki czy wesele - jak to rozegrać?
Cytat:
Napisane przez Hultaj
połowinki są chyba jednak trochę przereklamowane.  podobnie jak półmetek czy studniówka.  w sytuacji autorki raczej wolałabym wesele kuzyna. 
|
No zależy dla kogo, ja akurat połowinki (u mnie impreze w 2 klasie liceum nazywa się akurat półmetkiem ) wspominam super, nawet studniówki nie miałam tak udanej, ale oczywiście wszystkie wspomnienia są dla mnie super. Myślę, że dużą rolę odgrywa tu fakt, czy masz wielu kuzynów w swoim wieku i czy wiesz że będziesz miała z kim się bawić na tym weselu? No i oczywiście czy lubisz swoją klasę, bo to zaważy nad tym czy dobrze bawiłabyś się na połowinkach.
Pamiętaj, że twój kuzyn który będzie Panem Młodym nie będzie miał dla Ciebie wtedy czasu, poświęci Ci może 5- 10 minut i tyle, bo ma wielu innych gości.
Więc ja nawet jadąc z chłopakiem bym się zastanawiała co ja na takim weselu będę robić (chyba że właśnie będą inni kuzyni w podobnym wieku do Twojego, z którymi masz dobre relacje), bo siedzieć z ciotkami to jak dla mnie nie jest fajna sprawa. Lubię wesela, mam właśnie wielu kuzynów w swoim wieku, więc zawsze jest z kim pogadać, pobawić się, popić ale jednak wiem że wybrałabym połowinki, bo to jest jedyna taka okazja, a wesel w rodzinie ma się wiele
|
|
|