Raczkowanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Listopad - Essie, La Roche Posay, Ralph Lauren, Amor Amor
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE
Mam na zbyciu:
- wyszło Jimmy Choo EDP 40 ml, minimalny ubytek
- wyszło Amor Amor Tentationn Cacharel EDP 50 ml, zostało 85-90%
- wyszło Paco Rabanne XS EDT 30 ml, zostało ok. 80%
- Ralph Lauren Notorious EDP 30 ml, zostało ok. 80%
- Amor Amor Cacharel edt 30 ml ok. 95%
- Amor Amor Cacharel edp 50 ml ok. 20% lecz wciąż używam i maleje ;p
- Florabotanica Balenciaga edp miniatura bez atomizera 7,5 ml, użyte 1-2 razy , z allegro - nie odpowiadam za oryginalność
- próbki perfum 1-2 ml z atomizerem: Guerlain Idylle x2, Kenzo Flower, Gap 1969, Armani Acqua di Gioia, Guess Seductive I'm yours, Beyonce Heat x2, Agent Provocateur Maitresse, Jean Paul Gaultier Madame, Serge Lutens A la nuit, Kenzo Amour, Hugo Boss Red, Aire Loewe Sensual x2
- próbki 1 ml odpsikane z Sephory lub inne bez atomizera: Givenchy Ange ou demon, The bosy shop cassis rose, Hugo Boss Orange, Mango Lady Rebel, Avon Black Suede Touch, Kenzo Flower, Jimmy Choo
- krem La Roche Posay Effaclar Duo 40 ml ważny do 02/2014 nienapoczęty
- lakier Essie For the Twill of it - jeden manicure
Wszystkie rzeczy są oryginalne i w pudełkach, kupowane były w Sephorze i Douglasie, a krem w aptece.
Wishlista to przede wszystkim Signorina Ferragamo.
Chętnie przygarnę również Burberry Body, Chloe Chloe (oczywiście interesują mnie tylko oryginalne, ponadto nie ufam sklepom internetowym) oraz świece Yankee Candle. W grę wchodzą także kosmetyki pielęgnacyjne dobrych firm, jak np. miodowy krem Sanoflore, krem BB w jasnym odcieniu, dobry tusz do rzęs....
Osobiście mogę się wymienić w Warszawie, gdyż jestem z okolic
'said I died for you one time but never again.
Edytowane przez ursogangsta
Czas edycji: 2013-12-03 o 13:11
|