2013-10-04, 23:26
|
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Cytat:
Kurtka i każde inne wierzchnie ubranie uszyte z ortalionu czy materiałów w jakikolwiek sposób ortalionopodobnych to sygnał, że mamy do czynienia z proletariatem.
|
Chyba wolę ten 'proletariat' w kurtkach niż takiego ąężż autora bloga noszącego płaszcz.
A whitecherry za wstawianie zdjęcia kenzy w plebejskiej kurtce zasługuję na potępienie, o!
Cytat:
Oto mamy demokrację czy raczej specyficzne, by nie powiedzieć patologiczne, jej rozumienie. Z kościoła wychodzi sprzątaczka na uniwersytecie i pani rektor tej uczelni i nikt kto osobiście ich nie zna nie potrafi ich odróżnić. Obie wyglądają jak… bezrobotne sprzątaczki.
|
Mam pomysła! Niech wybiora jeden kolor, który będzie dla plebsu zakazany (pod karą chłosty), żeby przypadkiem sprzątaczka i pani rektor się komuś nie pomyliły
--
Co do gościa- to takie zgodne z zasadami chrześcijaństwa i sv gardzić gorszymi ( w jego mniemaniu), bo osobiście przeglądając bloga jego ekscelencji wyczuwam spore dawki pogardy (studencji=elita, nie mogą jeść jak plebs czyli robole, sprzątaczka=dno, które śmie wyglądać jak pani rektor)
Szkoda, że do kościoła nie chodzę. Wtedy chyba bym musiała dodać do modlity- od nadętych bufonów uchowaj nas panie.
Cytat:
Zareaguje na ten komentarz jutro.
|
i do dziś cisza
Cytat:
Po przemyśleniu tego tematu ” olśniło ” mnie – zapewne dlatego iż jestem plebsem w Pana rozumieniu- jestem lekarzem.
krajski pisze:
Czerwiec 4, 2012 o 20:41
Tak bym Panu nie zakwalifikował. Po prostu opuściła Pani krąg kultury europejskiej, gdzie noszenie futer i potrawy ze zwierzątek to kulturowa norma.
|
opuściła pani krąg kultury europejskiej- wtf?
A pan opuścił krag kultury starożytnej (jak można no jak można wypinać się na wielkich starożytnych!) gdzie posiadanie niewolnika to kulturowa norma
---
http://krajski.wordpress.com/2012/02...lo-ma-oparcie/
Cytat:
Po siódme, można o to oparcie wyjątkowo, gdy sytuacja jest nieoficjalna, a my jesteśmy bardzo zmęczeni, oprzeć się.
|
Już nawet oprzeć się nie można.
Matko i córko, będę mieć rozrywkę na pół weekendu.
Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-10-04 o 23:45
|
|
|