Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 23:26   #206
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13

Cytat:
Kurtka i każde inne wierzchnie ubranie uszyte z ortalionu czy materiałów w jakikolwiek sposób ortalionopodobnych to sygnał, że mamy do czynienia z proletariatem.
Chyba wolę ten 'proletariat' w kurtkach niż takiego ąężż autora bloga noszącego płaszcz.
A whitecherry za wstawianie zdjęcia kenzy w plebejskiej kurtce zasługuję na potępienie, o!

Cytat:
Oto mamy demokrację czy raczej specyficzne, by nie powiedzieć patologiczne, jej rozumienie. Z kościoła wychodzi sprzątaczka na uniwersytecie i pani rektor tej uczelni i nikt kto osobiście ich nie zna nie potrafi ich odróżnić. Obie wyglądają jak… bezrobotne sprzątaczki.
Mam pomysła! Niech wybiora jeden kolor, który będzie dla plebsu zakazany (pod karą chłosty), żeby przypadkiem sprzątaczka i pani rektor się komuś nie pomyliły

--
Co do gościa- to takie zgodne z zasadami chrześcijaństwa i sv gardzić gorszymi ( w jego mniemaniu), bo osobiście przeglądając bloga jego ekscelencji wyczuwam spore dawki pogardy (studencji=elita, nie mogą jeść jak plebs czyli robole, sprzątaczka=dno, które śmie wyglądać jak pani rektor)

Szkoda, że do kościoła nie chodzę. Wtedy chyba bym musiała dodać do modlity- od nadętych bufonów uchowaj nas panie.

Cytat:
Zareaguje na ten komentarz jutro.
i do dziś cisza

Cytat:
Po przemyśleniu tego tematu ” olśniło ” mnie – zapewne dlatego iż jestem plebsem w Pana rozumieniu- jestem lekarzem.
krajski pisze:
Czerwiec 4, 2012 o 20:41
Tak bym Panu nie zakwalifikował. Po prostu opuściła Pani krąg kultury europejskiej, gdzie noszenie futer i potrawy ze zwierzątek to kulturowa norma.
opuściła pani krąg kultury europejskiej- wtf?

A pan opuścił krag kultury starożytnej (jak można no jak można wypinać się na wielkich starożytnych!) gdzie posiadanie niewolnika to kulturowa norma

---
http://krajski.wordpress.com/2012/02...lo-ma-oparcie/

Cytat:
Po siódme, można o to oparcie wyjątkowo, gdy sytuacja jest nieoficjalna, a my jesteśmy bardzo zmęczeni, oprzeć się.
Już nawet oprzeć się nie można.

Matko i córko, będę mieć rozrywkę na pół weekendu.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-10-04 o 23:45
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora