2013-10-04, 23:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przygarnięcie zwierzaka
Cytat:
Napisane przez chwast
patrycjja tak no u nas też jest uniwersytet przyrodniczy, ale jak coś takiego załatwić? ten darmowy przegląd? bo w sumie mamy tylko 50 zł jak na razie, do wypłaty jeszcze trochę.
Resztę wiem, tż ma kota i wszystko jest :P
Co do kąpieli to właśnie tak myślałam, żeby tego nie robić.
Ten kot w ogóle się nie boi i sam włazi na ręce, nawet po tym jak go chciałam wsadzić pod kurtkę i się wystraszył i uciekł to na drugi dzień i tak prawie na mnie wskoczył :P
Więc wątpię by miał problem z zaklimatyzowaniem się ;d
|
kot może się nie bać teraz, ale zmiana otoczenia zrobi swoje, więc bądźcie na to przygotowani.
a co do wizyty- musisz sprawdzić na stronie wydziału czy coś takiego się praktykuje, ew. jakiś numer znaleźć i jutro zadzwonić dopytać
jeśli coś takiego jest powiedzieć jak sprawa wygląda- kotek bezdomny, nie macie na razie kasy i zwykła wizyta powinna odbyć się bez problemów. co najwyżej koszty odrobaczania i odpchlenia ( o ile pamiętam nasza dostała tabletkę chyba za 5zł), a na szczepienia można się umówić w dogodniejszym terminie
tylko wszystko kwestia tego jak to wygląda w Waszym mieście i czy studenci też są wysyłani na takie obowiązkowe "praktyki"
|
|
|