2013-10-04, 23:42
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15
No to zgodnie z zasadami brafitingu powinnaś mieć 80 albo i 75 - obwód ma być ścisły, to on ma trzymać biust w górze a nie ramiączka. Wybierz się raz do sklepu gdzie dobrze dobierają - nawet nie kupić, ale poznać swój rozmiar.
Cytat:
Napisane przez Amiszonowa
Ja nosze rozmiar 65C  w tylku normalne 36/38 nosze, a w ramionach ledwo XS  cyckow wielkich nie mam, tylko obwód to mega problem... Staniki 65C zazwyczaj mają tylko jakieś drogie firmy, a każdy stanik który kupię 70C prędzej czy później jest za luźny w obwodzie  najchętniej znalazłabym kogoś kto nosi rozmiar 65C i odsprzedalby mi z 10 stanikow 
---
|
U mnie obwód jest problemem, bo nawet to 70 w połączeniu z duuużą miseczką powoduje że ciężko mi coś znaleźć, mam bardzo ograniczony wybór fasonów a ceny mnie zabijają (dziś udało mi się upolować mega okazję - 99 zł).
_________
Jednak nie wytrzymałam i to zrobiłam choć nie chciałam - zadzwoniłam do ciebie, rozpłakałam w słuchawkę i żaliłam się. Wiem, że tak nie powinnam robić w tym wieku. Przepraszam mamo, ale już nie mogłam... Więcej nie będę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|