Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedz to tutaj, cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 23:42   #2644
201604301943
Konto usunięte

Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Napisane przez paulaa6 Pokaż wiadomość
Pewna. Kupuję 85 C. Ja również mam się za grubasa. Mam miseczki pełne. Biust zawsze pod brodą, bo nienawidzę luźnych, wiszących piersi. Możliwe, że coś mam źle w rozmiarówce bo kupuję biustonosze na targach/bazarach. I mam chłopięcą sylwetkę, raczej kołkiem jestem.
Aż się zmierzyłam z ciekawości i mam dokładnie 82 pod biustem.
No to zgodnie z zasadami brafitingu powinnaś mieć 80 albo i 75 - obwód ma być ścisły, to on ma trzymać biust w górze a nie ramiączka. Wybierz się raz do sklepu gdzie dobrze dobierają - nawet nie kupić, ale poznać swój rozmiar.

Cytat:
Napisane przez Amiszonowa Pokaż wiadomość
Ja nosze rozmiar 65C w tylku normalne 36/38 nosze, a w ramionach ledwo XS cyckow wielkich nie mam, tylko obwód to mega problem... Staniki 65C zazwyczaj mają tylko jakieś drogie firmy, a każdy stanik który kupię 70C prędzej czy później jest za luźny w obwodzie najchętniej znalazłabym kogoś kto nosi rozmiar 65C i odsprzedalby mi z 10 stanikow
---
U mnie obwód jest problemem, bo nawet to 70 w połączeniu z duuużą miseczką powoduje że ciężko mi coś znaleźć, mam bardzo ograniczony wybór fasonów a ceny mnie zabijają (dziś udało mi się upolować mega okazję - 99 zł).
_________
Jednak nie wytrzymałam i to zrobiłam choć nie chciałam - zadzwoniłam do ciebie, rozpłakałam w słuchawkę i żaliłam się. Wiem, że tak nie powinnam robić w tym wieku. Przepraszam mamo, ale już nie mogłam... Więcej nie będę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora