Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 07:23   #354
katarzyniak
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Kukrydziana, witaj w klubie i to dosłownie! :/
Mialam wczoraj tutaj Wam napisac o tym, ale nie bylam w stanie kurcze wczoraj z rana leze sobie a tu nagle czuje jak mój brzuch rosnie i mysle sobie: oho,pewnie dziecko sie wypycha. Ale nie! Patrze, a ten brzuch jest twardy jak kamien po calosci, od pepka w dół... I to nie bylo jakies sobie twardnienie ale naprawde blyskawicznie poczułam jak ten brzuch zmienia sie w kamien.... Wystraszylam sie i wzielam 2 magnezy. Potem za 2 godz znow to samo... W panice zaczelam szukac no spy ale oczywiscie jej nie mialam! . I jestem pewna ze to byl skurcz. Dlatego w srode pedze do dwoch lekarzy i mowi o tym, chce albo bardzo mocny magnez albo fenoterol- w zasadzie chcialabym brac fenoterol juz do samego konca. Magnezu biore od dawna po 4-nawet czasem 6 tabletek dziennie i co z tego???

W dodatku wczoraj sie poryczalam, bo strasznie boje sie poniedzialku...w poniedzialek mam odebrac wyniki toxo, 8 dni temu zrobilam cos glupiego co moglo spowodowac ze sie zarazilam i teraz siedze jak na szpilkach modle sie zeby wynik byl ujemny...pociesza mnie tylko to ze w razie czego bedzie szybka reakcja i moze nie byc zle....[COLOR="Silver"]
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700

Edytowane przez katarzyniak
Czas edycji: 2013-10-05 o 07:27
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora