Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 09:10   #1225
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Cynamonku super wiesci. Teraz bedzie tylko lepiej

Kalisto wam tez naleza sie gratulacje i kolejne kciuki oczywiscie

Moje kochane dziecko zlitowalo sie nade mna i zaczelo przebudzac ok 1:30. Idealnie zeby zjesc i isc spac, zeby mama mogla o 2 wziac dawke antybiotyku i poodciagac pokarm
Troche mniej mnie zatoki bola i zastanawiam sie czy to po antybiotyku czy ten sinulan forte taki dobry. Mysle ze on bo po jakis 2 h od wziecia tej tabletki troche lepiej mi bylo. To jest odpowiednik mojego kochanego sinupretu ktory mi na zatoki pieknie dziala, tyle ze jest tanszy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super że lepiej z zatokami i współczuje bo ból zatok to masakra. Zdrowiej szybciutko

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość

Misiaczka dobrze, że Majka to taka silna dziewczyna. Niech zaskakuje Cię codziennie!

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

GHIA sorry zapomniałam napisać o tym drugim "becikowym". To jest jednorazowy dodatek - zapomoga rodzinna czy jakoś tak to się nazywa. Jak będziesz w urzędzie to zapytaj czy u Was jest coś takiego.
A jaka u ciebie jest kwota tego drugiego becikowego?

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Witam sie niemowiaco mnie jak rozkłada to zawsze w pare godzin.. Mam taki głęboki kaszel, ze w nocy wymiotowałam bo tak bardZo mi to kaszlenie naruszyło w nocy tez miałam lekka gorączkę, a wstałam i dosłownie nie mogę mowić. Tz sie małym cała noc zajmował i coś czuje, ze dzisiaj bedzie to samo bo on zdrowszy jednak ode mnie. Oby tylko mały sie nie zaraził, trzymajcie kciuki. Przeszedł chorobę teściowej, tzta, to może i moja bez szwanku przejdzie..
O kurcze to cię rozłożyło obyś szybko wyzdrowiala i żeby Tomeczek się nie zaraził

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, ze po porodzie jak zapytałam czy popękałam to powiedzieli z nie iż e głownie krwawienie jest z obtarcia i z kawałka błony dziewiczej która mi została :cojest: no jak to usłyszałam od razu po porodzie taka obolała to myślałam, ze śmiechem wybuchne, ale to podobno wcale nie takie rzadkie
padłam

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora