Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 08:12   #591
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
JA nie planowała kupować rajstopek, ale jak robiłam pranie to doszłam do wniosku, że jak będę chciała założyć spodenki to pod spód coś musi być, a np. półspiochów nie założę przecież pod spodnie no i kupiłam 2 pary rozm 62/68 (a nawet teściowa mi kupiła w aldi a nie ja :P), najwyżej nie użyję, a to przecież groszowe sprawy...

Aaby a co masz za gazetę ze zniżkami? To na ten weekend? Są może jakieś zniżki do MOHITO? Bo wczoraj upatrzyłam czapkę i komin ale komplet 95 zeta wychodzi pogieło ich. A muszę mieć fajną czapę na spacery z młodym! W zeszłym roku to tylko z auta i do auta więc może ze 2 razy czapkę założyłam...
No dokładnie, właśnie nie pomyślałam, że przecież pod spodenki przydadzą się rajstopki Bo w domu to skarpetki, ale na spacer za zimno - zwłaszcza, że maluchy zimowe. Też myślę o kupnie 62/68

Kochana, mam na dwa weekendy:
- ten weekend: Elle i InStyle (zniżki takie same w obu). Do Mohito jest -20% na cały asortyment, nie dotyczy kolekcji Exclusive Collection; nie łączy się z innymi promocjami;
- następny weekend: Twój Styl i Grazia bodajże (mam Twój Styl): taka sama zniżka z tymi samymi zasadami

Elle kosztuje 7,90, Twój Styl 7,40. Te dwie pozostałe są tańsze, więc jeśli zależy Ci tylko na kuponie, to warto poszukać tej tańszej gazety, ALE w tych dwóch droższych są karty do H&M (w Elle na ten weekend, w Twoim Stylu na następny): 20zł przy zakupach za min. 50zł. Czyli robisz zakupy np. za 52zł i płacisz 32zł. Jeśli akurat planujesz jakiś zakup, to myślę że warto. Ja chcę wykorzystać właśnie na dziecięcym
Jakbyś nie dostała gazety, to mogę Ci listownie wysłać kupon do Mohito na następny weekend

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora