2013-10-05, 08:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
Napisane przez acelinka
ja mam rajstopki, ostatnio mi się przydały  ale ja mam je tez z myślą o sukienkach które posiadam na jakieś wyjścia lub odwiedziny, nie zaraz na początek ale później  w ogóel u nas cięzko kupić takie tyci rajstopki na 56 azwyczaj są od 62 a i tak wychodzaą jakieś większe.
zaraz wyjdzie na to że tylko ja dobrze śpie 
|
Oj... To jak kupię 62/68, to jeszcze założę je dopiero na następną zimę
Sukienek właśnie nie mam - tylko letnie. Ale pewnie na Wigilię jakąś kieckę kupię, potem może coś dojdzie... Faktycznie może kupię ze dwie pary...
No ja np. wczorajszą nockę miałam cudowną, więc dziś musiało się wyrównać 
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------
Cytat:
Napisane przez acelinka
kochana ja mam ten sówkowy. Foto spróbuje zaraz zrobić ale fonem nie wiem jak kolory odda komórkowy aparat. Nie prałam jeszcze ani rożka ani rogala (są z tego samego materiału) ale może dziś do teściowej wezme wyprac bo ja w domu nadal z niepodłączoną pralką, najpierw trzeba rurke w ścianie naprawić.
Ide zrobić foto
chyba tez będe musiała zaczą zaglądać w te gazetki  najbardzej inetresowałyby mnie zniżki na dzieciece h&m i reserved 
|
Dziękuję! 
A uważasz, że jakościowo jest fajny? Jest przeszyty? Nie powinien się np. po pierwszym praniu zbić?
Do H&M zniżek nie ma, ALE jak zapiszesz się do newslettera H&M, to dostajesz mailem zniżkę -25% na jedną rzecz Tyle, że zniżka jest ważna m-c, więc warto zapisać się załóżmy dzień przed planowanymi zakupami czy nawet w ten sam dzień.
Ale system można też oszukać - wystarczy, że się wypiszesz, odczekasz z 2-3 dni, zapisujesz się znów i dostajesz kolejną zniżkę
|
|