2013-10-05, 08:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891
mam częściowo zaprojektowane zaproszenia, więc się chwalę
no i wg mnie genialny pomysł z halką, tylko czy się w niej nie ugotuję
przede mną ostatnie, czwarte, wesele w tym roku, skrupulatnie notuję, w głowie póki co, wszelkie uwagi, TŻ również, więc jeśli macie jakieś pytania to bardzo proszę :P
|
Hej Projekt zaproszenia bardzo mi się podoba! A co do halki - super pomysł, ale chyba jednak to za dużo jak na sierpniowe wesele... bałabym się jednak, że będzie skrajnie za gorąco.
Cytat:
Napisane przez irracjonalna_
kurde jaka cisza... do tej pory jak zaglądałam na forum rano albo po pracy to miałam kilka stron do nadrobienia, a dziś 2 posty  Co się z wami dziewczyny stało
Kończę śniadanie i idę na moje pierwsze przymiarki! 
|
To samo pomyślałam, jak weszłam, ale z drugiej strony, dziś się dość wcześnie obudziłam, może dlatego
Czekamy na relację z przymiarek!
A mój TŻ miał dziś koszmar ślubny Że na weselu był taki jeden koleś, który teraz jest w Bitwie o Dom i stwierdził, że coś jest nie tak i wyrąbał dziurę w ścianie. Później TŻ poszedł do toalety i się w niej zamknął, a się okazało że tam już spał jakiś facet i go obrzygał. A nasz przyjaciel przyszedł na wesele w krótkich spodenkach i hawajskiej koszuli No i że zaraz po ślubie poszłam się ubrać (mimo, że już byłam w sukni) i całkowicie zniknęłam i mnie nawet na obiedzie nie było
|
|
|