Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-05, 09:08   #1424
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. Zapisałam się na piątek na usg genet do lekarza z certyfikatem- koszt 200 zł + badanie z krwi 300 zł ale na razie zrobię usg. Swoją drogą dziwne, że w Luxmedzie w Warszawie nie ma ani jednego lekarza z tym certyfikatem.
jezus czemu tak drogo. Nie mieszkam w Warszawie ale też w dużym mieście i krew kosztowała 80zł wysyłają do katowic i to jest właściwe badanie które wylicza wszystkie parametry. Nie daj się zwariować i poszukaj nie w Warszawie to pod nią. Szkoda dawać komuś do kieszeni 220zł więcej jak badanie robi laboratorium, od mojego lekarz prosto wiezie kurier dlatego pobiera krew raz w tygodniu i koszt będzie wszędzie taki sam, więc wniosek prosty ile zostaje w kieszeni lekarza który nei uczestniczy w jego badaniu...

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Witam,

Można się przyłączyć? Podczytuje Was już od jakiegoś czasu i wreszcie postanowiłam się ujawnić
Będę mamą marcowego dzieciaczka, termin 07.03.2014r.
Od dziś zaczął się 19 tydzień, a od tygodnia czuję ruchy mojego Malucha
witamy Ja mam termin na dzień kobiet i mój wariat tak się wierci że już się pogodziłam że długo płci nie poznamy

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Witam
Się uśmiałam z Waszych opowiadać ze sklepu
Ja jeżdżę albo do Tesco, gdzie są kasy samoobsługowe, a tam nie ma nigdy kolejek, a ja te kasy uwielbiam, albo do lidla a tak kas z pierwszeństwem nie ma
no jak to? to musisz sobie zrobić tę przyjemnośc, pojechać do takiego sklepu i postać w kolejce z pierwszeństwem raz w życiu pokorzystać z przywilejów

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
i ja tez lubię pepco

A ja się martwiłam, że tylko ja nie mam Jestem w 18tc a dopiero wczoraj mi się lekko wybił brzuch. Tak to nic, kompletne zero robiłam zdjęcia co miesiąc i żadnej różnicy ostatnio pół dnia się zastanawiałam gdzie to dziecko tam jest ale też mam tyłozgiecie...
Mam nadzieję, że idzie już ku lepszemu...
ja też nieraz lubie pobuszować w pepco ale raczej na akcesoriach do domu.
jak mi miło słyszeć że ktoś też nosi ciąże na plecach