|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez Natala84
Miałam nic nie pisać, ale też mnie to zaczyna już irytować....
Inwersja, my chyba nie jesteśmy dla Ciebie partnerem do rozmowy. serio. bo dziewczyny dwoją się i troją żeby Ci jakoś pomóc, znaleźć jakieś rozwiązanie a Ty jesteś ze wszystkim na nie. tak samo było jak rozmyślałaś o swoim pojechaniu do szpitala - no jakby to jakaś największa życiowa tragedia i trudność  a jak już któraś ma dość i napisze "weź się w garść" to dostaje wywód psychologiczny  narawdę nie ma jak z Tobą rozmawiać :niewiem:
poczytaj sobie ten blog, może uwierzysz że chcieć to móc. tylko od początku - nie ma tam tego dużo
http://mama-na-resorach.blogspot.com/
i na Twoim miejscu poszukałabym psychologa i zaczęła pracować nad sobą, bo serio kiepsko to widzę  choć wiem że zaraz znajdziesz milion powodów na nie łącznie z tym, że się taki jeszcze nie urodził który mógłby Ci pomóc, bo nikt inny na świecie nie ma taaaakich problemów jak Ty 
|
skoro tak,to Wasze zyczenie jest dla mnie rozkazem.
za skarby świata nie lubie sie ludziom narzucac.